Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 5 hete halott a szerelmem es...

5 hete halott a szerelmem es nem álmodom róla. Pedig szeretnék vele lenni az álmaimban. Miért nem jön el hozzám álmomban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 07:37
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Anyukám nekem sem jött el hamar. Szerintem azért mert nem tudatosodott teljesen h meghalt. Nem tudod elhinni és ezért nem almodsz vele még.
2021. febr. 9. 07:42
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
5 hét még "semmi", hogy ezzel álmodj. Évek múlva fordul elő inkább. Részvétem.
2021. febr. 9. 07:47
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Kívánj neki jó utat gondolatban, küldj felé "örömet" és engedd el.

Normális esetben azonnal tovább lépnek a lelkek, nem maradnak itt nézelődni, jönni-menni, stb.

Szerintem ne erőltesd ezt a "hívást".

Részvétem!

2021. febr. 9. 08:02
 4/10 Grimfox ***** válasza:
67%
A halott emberek, akikről álmodsz nem a valódi halottak szellemei, hanem a te emlékeid.
2021. febr. 9. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
4es miért lenne kamu? Csak mert te érzéketlen vagy és nem szeretnél együtt lenni a halott rokonaiddal? Szerencsétlen hetente kiírja a kérdést, már ha jól emlékszem azt is leírta mi történt.
2021. febr. 9. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Mert elment a túlvilágra. Jobb neki, mintha az álmaid kedvéért ittragadna ebben a világban úgy már trillió évre míg meg nem semmisül ez is. Jobb ez így hidd el!
2021. febr. 9. 08:28
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
azért mert semmi köze neki az álmaidhoz
2021. febr. 9. 09:36
 8/10 peca1000 ***** válasza:

Anyám nagy ezoteria rajongó volt, ahogy én is.

Halála óta nem jelent meg nekem, de fateromnak igen, pedig nem hitt az ilyesmiben.

2021. febr. 11. 09:54
 9/10 anonim ***** válasza:
3#, Nem. Általában maradnak itt heteket, hogy megnézzék ki merre halad haláluk után. Te nem amradnál?
2021. febr. 17. 18:10
 10/10 anonim válasza:
Nekem is meghalt az édesapám, és nagyon sokáig nem tudtam álmodni róla, hiába is erőltettem, az álmokat nem lehet kierőszakolni... Miután eltelt egy fél-egy év, azután már rendszeresen álmodtam vele, de ilyen sok idő eltelte után már ez is ritka, mert belenyugszik a lélek, hogy úgyse tudod már visszahozni.
2021. febr. 18. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!