Lehetséges halott személybe szerelmesnek lenni?
Plátói szerelem lehet halott iránt. Sőt képzelt alak iránt is.
A szerelem, mint rózsaszín köd, az, mikor önmagunkban szeretünk bele, amilyennek a másik mellett, szemében, társaságában látjuk magunkat vagy képzeljük, hogy lennénk.
Én is voltam tiniként szerelmes halott zenészbe, összeolvastam róla mindent, verseket írtam. Szerintem ez a plátói rajongás elég gyakori. :)
Álmodni meg lehet bárkivel szerelmet vagy szexet, még olyannal is, akit egyébként nem tartasz vonzónak vagy nem ismered vagy pont haragszol rá vagy undorít. Az agyad feldolgozza a nap közben látottakat, stresszt, vágyat, emlékeket és néha furcsa dolgokat köt össze. De semmiképpen nem azt jelenti, hogy minden álmod jósol valamit, utasít bármit, és pláne nem, hogy öngyilkosnak kellened lenned, hogy találkozz egy képzelt szerelemmel. Mellesleg a szerelem sem feltétlenül az élet célja, nem jó, ha bálvány egy másik ember. Sőt az élet célja mindenkinek más, így neked is az a feladat, hogy megtaláld a sajátod. Ez elől való menekülés, ha olyan magasra rakod magadnak a mércét (halott szerelem), amit lehetetlen elérni.
Lehetséges. Sőt, vannak, akik fizikai kapcsolatot is létesítenek halott szerelmükkel - ezt nevezzük nekrofíliának.
Ha plátói, ha nem, nem egészséges dolog és magaddal cseszel ki, mert a valóságban továbbra is egyedül maradsz, és csak egyre mélyebbre csúszol a depibe.
Szóval tessék lefoglalni magad, sport, séta a természetben, találka a barátokkal és ismerkedés! Különben be fogsz kattanni.
Nekem Soós Imre tetszett regen,pedig a Nagypapam szuletese elott halt meg.
2,4 Jol leirja:)
Igen lehetséges. Én Giorgi Tevzadzébe vagyok az , pedig külsőre nem is az esetem de a stílusa, kisugárzása…. Nagyon megfogott. Nagy kár hogy már nem él. Sok közös lett volna bennünk. Remélem egyszer valamikor majd találkozhatok vele.☺️
25/n
Szilvi
Nekem egy hírességgel van így.
És igen,azért van mert a valóságban egyáltalán nem tudok ismerkedni,sohasem volt senkim így még át sem tudom érezni milyen a szerelem.
Viszont nyilván azért mindenki vágyik rá,hogy átélje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!