Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Megbízhatónak tartod a férfiak többségét?
Figyelt kérdés
2022. jan. 25. 23:34
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Úgy általában igen. De kapcsolatok témakörben nem. (Ha érdekelnének a nők, őket sem tartanám párkapcsolati szempontból megbízhatónak, ahogy a szex megjelenik, az emberek meginognak.)
2/9 anonim válasza:
Nem.
De én úgy általában nem bízom az emberekben, csak nagyon kevesekben. Sokakban csalódtam már életem során, de nem csak párkapcsolati szempontból. Barátoknak hitt emberekben is. Így ki is zártam őket mind az életemből.
3/9 anonim válasza:
Hát én az emberekben nem bízok, szóval nőknél is van gond
4/9 anonim válasza:
Azokét, akik nem akarnak tőlem semmit, igen. A barátaim és a velem egyidős rokonaim 99%-a férfi. Bármikor számíthattam rájuk és húgukként szerettek mindig is. Tényleg nagybetűs igaz barátok, akik függetlenül attól velem voltak és tiszteltek, hogy épp szingli voltam vagy sem.
Randin 10000-ből 1 talán, akiben egy kicsit is tudtam bízni. Abból is 2x csalódtam az évek alatt, 1x pedig úgy tűnik, hogy végre romantikus kapcsolatra is találtam normális embert.
5/9 anonim válasza:
Nem, de a nők többségét sem tartom annak.
7/9 anonim válasza:
Nem, de mindegy is, mert nem a többséggel akarok járni. Egyet meg csak találok, aki megbízható, és szeretjük egymást.
8/9 anonim válasza:
Nem a számottevő többségét, hanem úgy olyan 55-60%-ban. A többieket meg igyekszem kerülni.
9/9 anonim válasza:
Milyen téren? Nem mindegy, hogy egy gerincműtét kapcsán vagy a párkapcsolati témában? Az utóbbiban egyáltalán nem, a legprofibb szívsebész is félrekúr, hiába ment életeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!