Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudok erre rajonni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudok erre rajonni?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt vagyok egy éve. Neki volt egy kapcsolata ő volt a legelső lány az életébe együtt voltak 2 évig de utána is össze jártak... Nagyon szerette azt a lányt viszont a lány nagyon idegesítette őt es ebbe tönkre ment a kapcsolatuk

Viszont a barátom se bánt utána már vele valami fényesen..

Aztán beszélgettünk egymás exeirol es mondta hogy ő elbaszta és sajnálja és megfogadta hogy többet nem bánik úgy senkivel... Viszont még mindig azt érzem hogy szereti. Hogy deríthetnem ki? Már kérdeztem őt.. De azt mondta ha őt szeretné én nem lennék itt.. Valaki?

2022. jan. 25. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolut helytelen hogy magad helyett az exére fókuszáltatod.

Nem az exnek kéne lennie a fejeben es a szeme előtt, hanem neked.

Te magad hozod be a kapcsolatba ugy nez ki.

Magadrol tereled el a figyelmét ezzel...

2022. jan. 25. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ex nem veletlenul ex..ne a multjában élj, hanem a jelenében kulonben te is ex leszel..
2022. jan. 25. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Erősítsd a kapcsolatot ne bomlaszd!
2022. jan. 25. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A pasid megmondta, hogy ha őt szeretné, te nem lennél ott. Ez neked miért nem elég? Inkább szekálod, hátha te is az idegeire mész? Direkt provokálod ki a szakítást?
2022. jan. 25. 17:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem. Viszont van rá okom amiért ezt érzem
2022. jan. 25. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Te magad generálod az az ok...
2022. jan. 25. 17:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez rohadtul nem igaz. Én csak azt kérdeztem hogy valahogy ki lehetne e deríteni hogy még őt akarja e
2022. jan. 25. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha őt akarja és amint engedi a csaj vissza, menni fog.
2022. jan. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!