Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miert van nem tudok rajonni? Pls linkeljetek oylan oldalt ha tudtok miert van ez?
Figyelt kérdés
Na szoval a baratommal aludtam mar tobbszor, de tegnap amikor elaludtunk o rosszat almodott aztan felkelt es megprobalt atolelni erre azt allitja azt mondtam h "hagyj en Marcit szeretem" a baratom neve Dani. Na en ezt nagyon nem ertem marci 1eve ilyen nagyon jo barat de csak barat volt de kb fel ev utan hulye idiota lett azota szinte alig beszeltunk olyan mint egy idegen mellesleg undoritonak talalom a fejet, iszik, gonosz....na szoval a lenyeg egyaltalan semmit nem erzek iranta miert mondhattam ilyet? A baratom majdnem szakitott velem ez miatt de bizik bennem es tudja h nem igaz de nagyon rosszul esett neki. Ez mitol lehet? Mert komolyan semmit nem erzek marci irant semmit. Almodni nem almodtam szerintem. Nem akarom h ujra megtortenjen. En Danit szeretem nagyon nagyon..tudat alatti? De az nem lehet mert nem szeretem..vagy mi ez? Vagy a baratom alma es azt hiszi valosag? De o azt mondta valosag...segitseteek2015. szept. 29. 16:42
1/2 anonim 

válasza:

2/2 anonim 

válasza:

Én valamelyik este álmomban a gumimaciszigeten suhantam egy szivárványon, és szedtem le a fáról az érett gumimacikat. Majd utána átfordult rémálommá, és zombinyuszik meg zombimókusok kergettek, akiktől akkor sem tudtam megszabadulni, ha vízbe ugrottam, bár meg voltam győződve róla, hogy a zombirágcsálók nem tudnak úszni. Belegondolva ez hülyeség, hiszen akármelyik hulla úszik a vízen, és a zombirágcsálók még csak megfulladni sem tudnak. De mégis.
Na, szerinted ennek volt értelme? Szerintem semmivel sem több, mint a te álmodnak. Elég gyerekes a barátod, ha emiatt képes lenne veled szakítani. Az sem biztos, hogy ha tényleg te mondtad, pont arról a Marciról volt szó. Az agyunk néha szeret vicceskedni velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!