Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem érdemlem meg hogy szeretve legyek?
Nem volt tini szerelemben sem részem meg most felnőttként sincs sikerem.
Pedig eléggé érzelmes vagyok és nagyon rossz már hogy még sosem volt belém szerelmes lány. Nem hiszem el hogy miért nincs egy kis szerencsém hogy találjak egy lányt akivel szerethetnénk egymást. Sokaknak egymás után jönnek a párok, én meg elmúltam már 25 és még nem volt.
Jó lenne már megtapasztalni hogy milyen kézen fogva sétálni, jót beszélni, csókolózni. De nem akar összejönni.
Miért nem érdemlem meg azt hogy találjak barátnőt?
Ahogyan egy aranyérmet is úgy tudsz kiérdemelni, hogy edzel, harcolsz és készülsz rá, vagyis KIÉRDEMLED. Nem jár alanyi jogon neked, meg azért sem ha egyszer már futottál egy kört a ház körül.
Ugyanígy tudsz barátnőt szerezni, mész, elesel, felállsz, fejlődsz, harcolsz, nem adod fel.
Nem csak otthon vered a fa**od és tátott szájjal várod, hogy majd becsenget az a lány aki szerelmes beléd. Ezen nincs mit kiérdemelni.
Szó sincs róla, hogy ne érdemelnéd meg. Egyszerűen azon a nők, akiknél eddig próbálkoztál (már ha tényleg próbálkoztál), nem találak vonzónak. Hogy miért, azt néhány sor alapján nem könnyű megmondani. Lehet, hogy túl korán elkezdesz kötődni, letámadod a csajt a túlcsorduló érzelmeiddel, amivel elriasztod. Lehet, hogy nyomasztó vagy, sajnáltatod magad, ahogy itt is. Esetleg igénytelen a külsőd, vagy a kisugárzásod szuicid késztetést ébreszt a kisasszonyokban. Szóval ezer oka lehet.
Mit tegyél? Találd meg a helyed az életben egyedül is, legyen tartásod, legyenek céljaid, és tudj róluk érdekesen beszélni. Először rakd össze magad, legyél "jó pasi", vagy legalább egy akármilyen "pasi".
Sokan vagyunk ezzel így! Te azt hiszed hogy egy párkapcsolatban, házasságban a szeretet, az imádat jellemzi a mindennapikat? Hát jól el vagy tévedve...
Amiről te beszélsz az a kölcsönös szerelem. Na én házas vagyok, de ebben nekem sem volt részem soha.
Ugyan már... és hogy küzdjön meg a nőért?
Mit tegyen, ha nem kíváncsiak rá a nők?
Csak itt beszéltek a levegőbe hogy ezt tegye, azt tegye, így változtasson, úgy változtasson stb... de nincs biztos recept, ez a lényeg!! Ez nem matekházi hogy biztosan meg lehet oldani, vagy biztosan nem.
Ha ronda arca akkor akár a feje tetejére is állhat a legtöbb csaj elfogja hajtani sajnos, mert a külső a legfontosabb szinte mindnek.
Változtattam én is már mindent amit tudtam, járok edzeni is és sokak szerint semmi gond nincs velem mégsem vagyok vonzó azoknak a nőknek akik nekem tetszenek és itt átlag csajokra gondolok higgyétek el. Valószínűleg benne és bennem is van valami taszító amit csak az vesz észre aki először találkozik velem, akik ismernek már megszokták és nem zavarja őket. Nehéz ügy nagyon, mert vannak akiknek a csajozásért semmit se kell tenniük, megy magától, van akinek meg sehogy se sikerül akár mit tesz. Ez ilyen, nem lehet tanácsot adni én már rájöttem....
Utolsó. A biológiát nem tudod száműzni a világból. A nők (meg a férfiak) is alapvetően ösztönlényeg. Az ösztön pedig azt diktálja, hogy az erősebbel párosodj. Az erőt ma már nem csak a fizikai erő jelenti, sokkal inkább a státusz, egyes készségek, pénz stb. De a figyelmet olyan jegyek keltik fel, mint a magasság, testalkat, megfelelő izomzat, fogak, haj, hang stb. Ezeket egy nő egy tized másodperc alatt lecsekkolja. Mint ahogy mi férfiak a csípővonalat, melleket stb. Ha van lehetősége egy nálad jobb adottságú férfit választani, azt fogja. Hiába vagy jófej, udvarias. Ő ahhoz vonzódik, aki számára az erősebb/ideálisabb egyed.
Ne azzal foglalkozz mit mondanak a nők, az sosem mérvadó. A szeszélyesség ugyanolyan alaptulajdonság náluk, mint mondjuk nálunk a versengési vágy. Arra figyelj mit tesznek.
Lehet panaszkodni, de az csak mégkevésbé vonzóvá tesz. Aki nem született jó génekkel, annak tenni kell hogy jobbnak lássák. Mit gondolsz a nők mit tesznek? Mióta világ a világ próbálnak tuningolni magukon és egymással versengenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!