Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele vagyok szeretve egy férfiba, de adódott probléma egy lány személyében, aki anno a lakótársa volt. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Az a lényeg, bele vagyok szeretve, de nem jarunk. Es felbukkant egy lány, egy magyar, akivel anno külföldön együtt laktak hónapokig. És láthatóan belsőséséges a viszonyuk, nem is tudom, de mintha erős kötelék lenne köztük. Pl. ha a lánynak baja van, a férfi elsőként segít neki. Olyan amúgy, mintha húg-báty szerepben lennének, pedig nem testvérek, sosem jártak, és azon a pár hónapon kívül nem találkoztak. Az a pár hónap amúgy nem volt régen, tavaly volt. De meg a lány amúgy jól néz ki, tehát fizikailag biztosan tetszik a férfinek, hogy úgy az egész csomagra vágyik-e, vagy csak húgaként szereti, nem tudom... A lány egyedülálló, többéves kapcsolata ért véget 1 hónapja. Nem tudom... De én meg nagyon szeretem ezt a férfit, és most félek, elveszítem.2018. nov. 24. 12:31
1/1 anonim válasza:
És együtt is vagytok ezzel a pasival? Mert az hogy te nagyon szeteted az kevés infó. Ő lehet hogy nem és így akkor nincs sok okod hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!