Van egy scott házimozi rendszerem, még anno lett véve németeknél viszont amit kaptam hozzá scott lejásztó vagy micsoda, az eltűnt. Lehet-e helyettesíteni?
Lehet-e más lejátszóval helyettesíteni, vagy csak az jó hozzá? Ha lehet, akkor mivel? Nem értek hozzá, van hozzá 5 hangfal meg egy mélynyomó. Ez az: [link]
A másik kérdésem, hogy TV-vel össze lehet-e kötni, ha igen, hogyan? :D Köszönöm előre a normális válaszokat.
feltehetőleg ez egy sima 5.1-es rendszer lenne. A dvd lejátszó ami rendszerben van, a legtöbb esetben egyben erősítő is.
A csatik a szokványosak Csiptetős hangfal csatik, tv felé vagy scart, vagy optika megy.
Nekem a házimozi 1 autós rádióról megy.
Ha téged nem zavar hogy csak 4 hangfal tornyot lehet rá bekötni akkor szerintem elég jó megoldás. (nekem van hozá 1 autós erősítő is 1 mélynyomóval) tehát 4.1
1 olyan autórádió kell hozzá amin van AUX bemenet.
Egyszerű a bekötése is. Nemtudom milyen TV-d van, vagy amihez beszeretnéd kötni...
De ha van rajta AUDIO kimenet (Fejhallgatóra-Jack dugós / Audio OUT-Piros és Fehér RCA) akkor csak összekell kötnöd a kettőt. (a rádiót és a TV-t)
Remélem Tudtam Segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!