Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed szerelme elé, akibe halálosan szerelmes vagy, letérdelnél, hogy ne hagyjon el?
Nálam valahogy forditva.
Szerintem a terdepleshez, illetve ahhoz, hogy valaki ezt bevállalja hogy megteszi, inkabb kell ero batorsag es önbizalom, hogy ne a megalazottságérzés szállja meg, hanem az, hogy ő igenis megteszi, megmeri ezt is tenni akkor is elutasitást kap, es NEM lesz tole kevesebb egy kicsit sem, attol, ha így kér meg vmire.
Habar eljegyzésnél szoktak ezt inkabb.
Lattam már kozteruleten is ahogy egy pláza elott egy srác letérdelt a csajnak széttárt karokkal es a csaj ahogy legguggolva hozzá átöleli. Szerintem hatalmas volt a srác. Es bevállalta az elutasítast. Mert be merte:) Egy tök jó fotót is lehetne kreálni ilyenekbol, lemeno napban elmosódott háttérrel.
Ha vki talál a googleval légyszi linkelje már ha szabad kernem
Itt van egy ilyen foto a cikk alatt, csak sajna a srác nem 2 térden van valszeg
Meg ugye kézkéréses kép, de szerintem ezek nem mindennapi pillanatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!