Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy veszteség az ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy veszteség az ha nekem sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem tudom elképzelni hogy engem szeressen egy lány. Meg akiknél eddig próbálkoztam lányok eléggé bunkók, lenézők voltak. Kapcsolatban nem tudom milyenek lehetnek.

Megéri kapcsolatban lenni? Nagyon ritka a normális, mély, őszinte kapcsolat?

Akinek van ebben tapasztalata az mit mond?

2022. jan. 24. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen nagy veszteség lenne. Ne add fel.
2022. jan. 24. 09:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ritka az igazán jó kapcsolat. Szingliként tudsz magadra koncentrálni, akár alkalmizni is, szabad vagy. Szóval azért nem olyan rossz dolog ha éled is az életed és nemcsak otthon ülsz.
2022. jan. 24. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
56%
Attól függ, de szerintem nem vesztesz sokat. Tényleg nagyon nagyon ritka a normális lány/nő. Én eddig mindig csak szenvedtem a nők mellett. A legtöbb kapcsolat sekélyes és hazudnak egymásnak, ha eleve úgy állsz hozzá hogy minden jó lesz akkor szerintem nagyot fogsz csalódni, de egyszer ki kell próbálni milyen együtt lenni valakivel.
2022. jan. 24. 09:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy veszteség, hogy nincs, akivel megoszthatod az életed? Igen. A legjobb dolog a hétvégémben, hogy nem kell korán kelni és tudunk összebújva lustálkodni a feleségemmel.
2022. jan. 24. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Senkit a világon nem fog érdekelni, hogy neked nincs barátnőd.

Anyádékon kívül mindenki magasról le fogja sz**arni.

2022. jan. 24. 09:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nem tudom elképzelni hogy engem szeressen egy lány." nos, akkor tegyél annak érdekében, hogy el tudjad képzelni. Ezek szerint ismered a hiányosságaidat, old meg őket.
2022. jan. 24. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha neked személy szerint megfelel az egyedülálló élet, akkor nem. Ha szeretnél párkapcsolatot, akkor igen.

Egyedülálló emberként is lehet normális életet élni, és párkapcsolatban is lehet szörnyen szenvedni.

Neked kell eldönteni, hogy melyik utat választod. Csak azért nem kell együtt lenned valakivel, mert megszólnak a többiek.

2022. jan. 24. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, annyival több marad másoknak.
2022. jan. 24. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

egy csomo szart meguszol, elvezheted az eletet nem huznak ke v csalnak szet

es stb orulj neki

2022. jan. 24. 12:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Óriási veszteség lenne. Valahogy próbálj ismerkedni!
2022. jan. 24. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!