Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy veszteség az ha nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy veszteség az ha nem volt barátnője huszonéves kora közepére sem valakinek?

Figyelt kérdés
Annyiból rossz hogy sokat voltam/vagyok emiatt szomorú. Hiányzik nagyon egy társ. Valamiért nekem nem akar összejönni. De még bízom benne. Még be lehet pótolni az eddig kimaradt dolgokat?
2021. dec. 7. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, szerintem igen. Mert pont a "haverok-buli-fanta" időszak marad ki az ember életéből... a huszonéves időszak végén már sajnos elvárja a legtöbb nő, hogy családot, gyereket akarj...
2021. dec. 7. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kimaradtak ezek a párkapcsolati dolgok akkoriban, bánom is. Valahogy visszagondolva azt érzem, hogy kellett volna pár csalódás, pár vad szex, flört, hogy jobban megismerjem önmagamat.
2021. dec. 7. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Eléggé.
2021. dec. 7. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is igy alakult. 25 éves korom után lett egy alig több mint fél éves párkapcsolatom, azután volt 2 alkalmim is, de még most is érzem mekkora hátrányban vagyok. Valamint baromira fáj, hogy elment közel 10 év az életemből amit élvezhettem volna, de helyette csak a keserűség jutott.
2021. dec. 7. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem veszítesz semmit, sok nőt megdugtam, de dugás nélkül is meg lehet szokni az életet.
2021. dec. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!