Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztetek már hasonlót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már hasonlót?

Figyelt kérdés

Amikor minden egyes hónappal egyre mélyebben és mélyebben szereted a másikat? És azt gondolod elértél a csúcsra, aztán megismered egy újabb oldaláról és még mélyebben beleszeretsz?

Ugyan még csak fél évesek vagyunk, de nálam eddig 5-6 hónap után mindig csökkenni kezdtek az érzelmek, most pedig teljesen az ellentétét élem meg, és ami a legjobb, hogy kölcsönös. A barátom ugyanezt éli át, és a környezetünk is azt mondja, hogy ragyogunk, vagy hogy rég láttak ennyire tiszta érzelmeket két ember között.

Kíváncsi vagyok, hogy az itt jelenlévők közül hányan éltek meg ilyet, és házasság lett-e belőle?

Őszintén szólva soha nem gondoltam, hogy ilyen van, vagy hogy leszek olyan szerencsés, hogy átélhetem.

Talán ez az a fajta szerelem amiről azt mondják, hogy egyszer fordul elő az életben.

És késő harmincasként már nem vagyok olyan fiatal.

2022. jan. 23. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

igen, mégpedig amikor a feleségemmel (akkor még barátnőmmel) egyre inkább mélyszerelembe alakult a fellángolás

az a vicc, hogy nemrégiben ezerrel próbáltak itt meggyőzni, hogy ez nem szerelem, hanem szeretet és tisztelet, mert olyan nincs, hogy az előbbinek két-három év alatt ne múljon el

csak mosolyogtam

2022. jan. 23. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Az en celom az, hogy minèl több nővel lefeküdjek. Ezèrt van a phenis-em.
2022. jan. 23. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
A célom az, hogy jó legyek, hű társam oldalán, oly sok a harc, a küzdelem, de győzelem vár ránk.
2022. jan. 23. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Te most annak az animènek az openingjèt idèzted, aminek az a szlogenje, hogy "szerezd meg hát mind".

2022. jan. 23. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
22 év után is ezt érzem a férjem iránt. 🥰
2022. jan. 24. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!