Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mindent elsöprő nagy szerelmeddel való szakítás után mikor éreztetek hasonlót egy másik személynél?
Mennyi időbe telt mire újra hasonló szenvedélyes szerelmet éreztél egy másik személy iránt?
Mennyi kapcsolatod volt a 2 nagy szerelmed között?
Jelenleg a 2. szerelmeddel vagy kapcsolatban?
10 év telt el köztük.
1 házasság volt a két szerelem között.
Nem vagyunk együtt. Halálraítélt volt mindkét nagy szerelem.
Nekem ebből az a tanulság, hogy a mindent elsöprő nagy szerelem általában vak és nem végződik jól. Ha ki is alakul a kapcsolat, bizonyos idő (évek) múltán eltűnik a tűz, a rózsaszín napszemüveg, az insta filter, és ha szerencsés vagy, még mindig szereted majd, amit alatta találsz. De nálam mindkét esetben k@ki emoji lapult a filter mögött. Pedig piszkosul szerelmes voltam mindkét alkalommal.
A két nagy szerelem között 5 év telt el, és sosem gondoltam, hogy fogok újra így érezni.
Egy kapcsolat volt közte, de az nem igazán működött, meg pár kaland.
A második szerelemmel vagyok most is együtt, remélem ez már így is marad. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!