Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok csókolózni a párodda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok csókolózni a pároddal? Szex kozben es azon kivul. Hany eve jartok egyutt vagy vagytok hazasok? Akik nem csokoloznak, elegedettek a parkapcsolattal altalaban? Es a szex-szel?

Figyelt kérdés
Ha csokoloztok, elegedettebbek vagytok, mint elozo kapcsolatotokban, ahol nem csokoloztatok?
2022. jan. 22. 01:02
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
29- es, han yevesek vagytok es mennyire vagy elegedett?
2022. jan. 22. 12:27
 32/50 A kérdező kommentje:

29- es válaszoló, te vagy a ferfi vagy a no?

Szoktam hallgatni Tapollyai Emoke szexualpszichologus videoit. Egyszer elment hozza egy hazaspar. Mennyit szoktak szexelni? No: heti hatszor. Ferfi: micsoda?! Kethavonta, ha egyszer!

Most akkor ez a no hazudni akart vagy nem ertem...vgay o tenyleg ugy erzekelte, hogy heti hatszor szoktak.... nem ertem.

2022. jan. 22. 12:32
 33/50 anonim ***** válasza:
95%
8 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Még mindig gyakran csókolózzunk. Nem csak szex közben. Mindkettőnknek van rá igénye, és ez az évek múlásával nem csökkent.
2022. jan. 22. 12:57
 34/50 anonim ***** válasza:
93%

Én nem szeretek csókolózni egyáltalán, a férjemnek meg nem annyira fontos, szóval mi sosem csókolózunk. Talán az esküvőnkkor (5 éve) csókolóztunk utoljára. Nem hiányzik. Szex közben is csak puszikat adunk egymásnak ide-oda ( ;) ), egyébként az együttlétek magasan a legjobbak vele, mint bármelyik exemmel voltak. A kapcsolatunk elején is egyébként ez volt a jellemző. Most már 8 éve vagyunk együtt, ő 36 én 29 évesen.

A kapcsolatunk jelentősen jobb, mint mondjuk az exemmel volt, akivel kb mást se lehetett csinálni, csak smárolni. Amúgy szerintem miatta utáltam meg a csókolózást, vele ez egy kötelező program volt. Szerintem nem a csókolózás mennyiségén múlik a dolog, hanem hogy egymásra hangolódjatok és ugyanazt akarjátok/tartsátok fontosnak.

2022. jan. 22. 13:00
 35/50 A kérdező kommentje:
Miatta utaltad meg a csokolozast? Ilyet se hallottam még.
2022. jan. 22. 13:08
 36/50 A kérdező kommentje:
33-as válaszolo, ferfi vagy no vagy?
2022. jan. 22. 13:09
 37/50 A kérdező kommentje:

34- es valaszolo, az exeddel mást se lehetett csinalni?? Szo szerint?

Ő, aferfi annyira szeretett csokolozni?

Erdekes, akkor nem a nok szeretik jobban?...

A ferfiaknak is olyan nagyon kell, nemelyiknek?...

Azt nem irtad, hogy meylik parkapcsolatoddal hogy voltal elegedett. Csak sejtetted.

2022. jan. 22. 13:13
 38/50 anonim ***** válasza:
90%

30. Durván? :) Egy regényt írhatnék arról a lelki és személyt megalázó dolgokról amit velem műveltek. Amit írtam róla, az csak egy romantikus pár sor volt. Itt most nem fogom részletezni, mert úgy sem hinné el senki. Ha te kedves olvasó azt hiszed hogy a párod eltapos, lelkileg terrorizál akkor nyugodtan dőlj hátra, mert ami téged ért azt minimum szorozd meg tízzel. Hogy teljes legyen a kép, nem álltak meg nálam, hanem a saját családomat is kikezdték, csesztették, majd az ismerettségi körömet is.

Aki már találkozott velük, egyöntetűen azt nyilatkozták hogy ilyen nincs, ha ők ezt nem látják és tapasztalják akkor sosem hiszik el. Szóval nyugi, a te problémád úgymond smafu. Aztán ilyen családban "nevelkedett" nőtől mit várhat el az ember? Ja, mindenért én vagyok a hibás, még azért is hogy egészséges a libidóm. Kénytelen vagyok teljesen önellátó lenni, mert bármit tenni a másikért megalázó, tutira onnantól kezdve kihasználnak, nálunk az utolsó kiskanálról is számla van hogy az az övé, a kristálycukor meg az enyém. Nem vicc! Az anyósék is minden nap beleugatnak mindenbe, de valami éktelen bunkó módon! Pl. telefonon felhív az anyós, köszönni nem tud, majd egy tőmondatba közli hogy mit akar. Azonnal, nem ismer ellentmondást. Ha nemet mondazs, élete végéig harcolni fog az igazáért. Tapasztalat. A lagziból amit úgy szerveztek meg hogy a mi családunk fizette a 90%-át a dolgoknak, hajnalban összeszedték az összes kaját, italt és hazavitték, konkrétan reggelre semmi sem maradt. Amikor kérdeztük hogy hol van a sok megmarad origi és bontatlan ital, csak egyszerűen rávágták hogy hazavitték, az nekik kell, nekünk meg minek. A sok kaját a kutyájukkal etették meg. Ja, az italt meg eladták. Mindent pénzben mérnek, az emberi tulajdonságok náluk ismertlen fogalmak. Ha segítesz nekik az csak annyi hogy oké. Viszont utána is sz*rba és semmibe néznek. Ha nemet mondasz nekik, még élsz nem szállnak le rólad. Az anyós azt mondta a lányának a szexről: az egy utálatos dolog, de vegyél egy nagy levegó és bírd ki azt az 5 percet. Fél évente elég egy is, ne hozz ennél több áldozatot érte, a férfi azért van hogy dolgozzon. Ezt szó szerint hallottam, csak ők ezt nem tudják. Volt egy közös megtakarításunk a feleségemmel, de az is lenyúlták, mert a hátam mögött megfúzték őt, hogy tulajdonképpen ő a lányuk, én meg idegen vagyok, tehát az a pénz egyben az ővéké is. Ugyanezt csinálják az autónkkal. Megyek haza, nincs autó, az após használja. Majd az anyós igazi btanyasi bugris paraszt módjára el kez velem kiabálni hogy az autó nekik kell most, én meg járjak busszal, oldjam meg, őt ez nem érdekli. Ó, sorolhatnám az ilyeneket hetekig.

Szóval nulla érzelem, nulla szexualitás, nulla odaadás, nulla empátia. Gyerekkorában arra nevelték, hogy a férfi csak egy szolga, a férfi a szükséges rossz, a szex és a testiség a gyengeség jele és sosem szabad csinálni, mert az nagyon rossz és szégyelni kell. A jó és a rossz férfi között csak annyi a különbség, hogy mennyi pénzt visz haza. Ha kedves egy nő a férfivel, azt tutira kihasználják, így a férfit ridegtartáson kell hagyni, azaz mindenről gondoskodjon ő, de főleg önmagáról. Egyébként nincs ember aki szóba áll velük, teljesen magányosan élnek, persze azt mondják hogy ők a jók, és az egész világ a sz*r. Elméletüket azzal támasztják alá, hogy őket mindenki támadja, holot mindenki csak menekül előlük. Civilizált, emberi környezetbe tilos velük menni, mert óriási égés lesz az eredménye.

2022. jan. 22. 13:19
 39/50 anonim ***** válasza:
92%

#34 vagyok - hát nem az, hogy szó szerint nem lehetett vele mást csinálni, de a találkozásaink nagyobb részt abból álltak, hogy fetrengtünk az ágyban és csókolóztunk, miközben a háttérben ment egy film, aztán néha szexeltünk is, és így kb ennyi volt, alig voltak programjaink vagy bármi (és ha volt is, akkor is sokszor csókolózással telt). Még fiatalok voltunk, nem az, de azért nekem ez akkor is kevés volt, főleg hogy annyira nem szerettem akkor sem csókolózni, csak miatta mentem bele, de nem igazán vette figyelembe, hogy pl nyilvánosság előtt az utcán nekem kellemetlen, mindig kikövetelte, hogy perceken keresztül nyelvcsatázzunk akkor is. Idővel ez valahogy elvesztette az élvezeti értékét és átváltott kötelességbe, ami utána oda vezetett, hogy nagyon nem szeretek már csókolózni. Amúgy ugyanezt csinálta az orális szexszel is, sosem szerettem ha nyalnak, de ő csakazértis erőltette minden szex előtt, tökmindegy hogy volt-e kedvem hozzá vagy sem (többnyire nem volt). Neki ez volt az elképzelése a szexuális kultúráról, szerintem a csókolózás is valami ilyen berögződés volt nála.

A férjemmel és a házasságommal maximálisan elégedett vagyok, úgy érzem megtaláltam a másik felem, mérhetetlenül boldog vagyok. Az exeim meg hát nem véletlenül exek, nem volt egyik kapcsolat sem tökéletes. Pedig csókolóztam kb mindegyikben. De mégsem volt az igazi, ellentétben a mostanival.

2022. jan. 22. 13:32
 40/50 A kérdező kommentje:

38-as. Koszi.

En is falusi vagyok, szuletesem szerint. De ma mar nem.

Reszben valoban ilyenek a falusiak, ilyenek is, ja, szuleim is, reszben igaz...

2022. jan. 22. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!