Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok csókolózni a pároddal? Szex kozben es azon kivul. Hany eve jartok egyutt vagy vagytok hazasok? Akik nem csokoloznak, elegedettek a parkapcsolattal altalaban? Es a szex-szel?
46f-42n. 21 éve együtt. Csók nincs. Szex minimálisan, a legjobb esetben is havi 1x, akkor sincs csók. Életem legnagyobb hibája volt ez a nő, én normális polgári értékrendet képviselek, ő meg a legsötétebb prosztó, bunkó paraszt stílust. Falun nőtt fel, ahol a szex ördögtől való, az emberi kapcsolatok nem léteznek, az emberi érzelmek sem. A testiség, figyelmesség meg egyenesen a gyengeség ês a megalázkodás jele. Ezt legutóbb ki is fejtette. Boccs a hosszú okfejtésért, de így átláthatóbb. Az én szerepem annyi hogy pénzt keressek, meg megoldjam a napi problémákat. Csók? Szex? 😂
22 év óta nem tudom hogy mik ezek.
Hidd már el, hogy 46 évesen még simán újra tudod kezdeni az életedet. Kapcsolatilag. Mert ha anyagilag most így álltok, akkor válás után sem igen kerülhetsz túl rossz helyzetbe, hogy a padlóról kelljen összekaparnod magad. De addig tökölsz itt ezzel a nővel, hogy a végén valóban kifutsz az időből. Viszont nehogy azt mond, -de hát akkor viszi a vagyon felét-mert akkor meg megérdemled a sorsod. Ha az anyagiak fontosabbak mint az érzelmi boldogság. A cégeket meg csak fel lehet osztani melyiket ki vigye tovább.
Az jutott még eszembe, ami szembetűnő, hogy te, 23-as válaszoló, te olyan durván beszélsz a párodról... en azt olvastam, a szex nem az ágyban kezdődik... sokat olvasok mostanaban a temarol.
Szoval olyan durvan beszelsz rola es azzal vadolod, hogy ő a durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!