Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktatok csókolózni a párodda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok csókolózni a pároddal? Szex kozben es azon kivul. Hany eve jartok egyutt vagy vagytok hazasok? Akik nem csokoloznak, elegedettek a parkapcsolattal altalaban? Es a szex-szel?

Figyelt kérdés
Ha csokoloztok, elegedettebbek vagytok, mint elozo kapcsolatotokban, ahol nem csokoloztatok?
2022. jan. 22. 01:02
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
71%
Sex közben alap, azon kívül is szoktunk hébe hóba, exem nem szerette, hát emiatt én se őt. Valamiért nekem fontos.25F
2022. jan. 22. 07:17
 22/50 anonim ***** válasza:
90%
Exem már másfél év után nem akarta, mindig hamar abbahagyta, nem tudott rá normális magyarázatot adni, csak hogy "nem kell, hogy mindig sok legyen". Azóta nem volt ilyen hosszú kapcsolatom, de nekem fontos, biztos, hogy csak olyannal lennék együtt, akivel évek után is lesz csók, nem csak szex közben.
2022. jan. 22. 09:09
 23/50 anonim ***** válasza:
31%

46f-42n. 21 éve együtt. Csók nincs. Szex minimálisan, a legjobb esetben is havi 1x, akkor sincs csók. Életem legnagyobb hibája volt ez a nő, én normális polgári értékrendet képviselek, ő meg a legsötétebb prosztó, bunkó paraszt stílust. Falun nőtt fel, ahol a szex ördögtől való, az emberi kapcsolatok nem léteznek, az emberi érzelmek sem. A testiség, figyelmesség meg egyenesen a gyengeség ês a megalázkodás jele. Ezt legutóbb ki is fejtette. Boccs a hosszú okfejtésért, de így átláthatóbb. Az én szerepem annyi hogy pénzt keressek, meg megoldjam a napi problémákat. Csók? Szex? 😂

22 év óta nem tudom hogy mik ezek.

2022. jan. 22. 09:35
 24/50 anonim ***** válasza:
82%
23 ha úgy érzed ennyire nem való melléd, miért vagy mêg vele?
2022. jan. 22. 09:45
 25/50 anonim ***** válasza:
71%
Cég, vállalkozás, gazdasági dolgok, gyerek, egy ingatlan portfólió hogy egyebet ne mondjak.
2022. jan. 22. 10:21
 26/50 anonim ***** válasza:
82%

Hidd már el, hogy 46 évesen még simán újra tudod kezdeni az életedet. Kapcsolatilag. Mert ha anyagilag most így álltok, akkor válás után sem igen kerülhetsz túl rossz helyzetbe, hogy a padlóról kelljen összekaparnod magad. De addig tökölsz itt ezzel a nővel, hogy a végén valóban kifutsz az időből. Viszont nehogy azt mond, -de hát akkor viszi a vagyon felét-mert akkor meg megérdemled a sorsod. Ha az anyagiak fontosabbak mint az érzelmi boldogság. A cégeket meg csak fel lehet osztani melyiket ki vigye tovább.

2022. jan. 22. 11:10
 27/50 A kérdező kommentje:
Az utolso baratommal nekem sevolt se szex, secsok, utolso evekben, megis jo volt a kapcsolatunk. Egyikunknek se hianyzott a szex egyaltalan.
2022. jan. 22. 12:08
 28/50 A kérdező kommentje:
23-as nagyon szepen kifejtetted, hogy miert meg hogy. Koszonom.
2022. jan. 22. 12:10
 29/50 anonim ***** válasza:
93%
Nem csókolozunk, de nem is szexelünk soha.
2022. jan. 22. 12:24
 30/50 A kérdező kommentje:

Az jutott még eszembe, ami szembetűnő, hogy te, 23-as válaszoló, te olyan durván beszélsz a párodról... en azt olvastam, a szex nem az ágyban kezdődik... sokat olvasok mostanaban a temarol.

Szoval olyan durvan beszelsz rola es azzal vadolod, hogy ő a durva...

2022. jan. 22. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!