Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy kétségbeestél, mert nem találtad meg a társad?
Pár éve vagyok egyedül. Ezidő alatt voltak próbálkozások, de egyik sem volt az igazi. Még fiatal vagyok, de egyszerűen nem tudom mikor, hol találom meg az igazit.
Mit tesztek amikor ilyen rossz érzésetek van emiatt?

Mindenki máshogy éli meg ezt.
Van aki évekig itt sír gyakorin rendszeresen.
Van aki meg felköti magát emiatt.
A kettő közti skála meg végtelen lehetőséget rejt magában.

Bennem az az erzes szokott elojonni, hogy nem vagyok "eleg jo" senkinek. Vagy selejtkent tekintenek ram vagy csak akkor vagyok erdekes ha egy "jobb" szemellyel nem jon ossze semmi a masiknak.
Emiatt ereztem mar ketsegbeesest, hogy igy nem fogom megtalalni a tarsamat. En az edzesbe "menekulok" ezek elol a gondolatok elol. 100 kg vas alatt nem azon kattogok, hogy nem erdeklek masokat, hanem azon, hogy egy kicsit jobb legyek, mint tegnap voltam.
Ha van valami celod amin tudsz dolgozni, akkor az szerintem sokat segithet, hogy elszakadj ezektol a gondolatoktol / erzesektol.

Kétségbeesve sose voltam, de 30 alatt voltak rosszabb pillanataim. Így a 40-hez közeledve már nem nagyon zavar. Bár tennem is kellett érte tudatosan, hogy eljussak idáig.
39 éves szűz faszi ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!