Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kellene kétségbeesnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kellene kétségbeesnem, ha lassan 25 évesen még nem volt soha kapcsolatom?

Figyelt kérdés
Nő vagyok. Szeretnék már vagy 10 éve, de nem jött össze soha.
2017. jan. 21. 17:39
 1/6 llorTllorT ***** válasza:
ajaj,most már kezdjél kétségbe esni.mi bajod van?csúnya vagy?
2017. jan. 21. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Öhm ez elég érdekes, de tényleg mi a gond? Nem ismerkedsz? midenkit elutasítasz? vagy hát nem nézel ki túl esztétikusan?? (habár nem mintha emiatt nem lehetne senkid, mert lehet nyugi!)
2017. jan. 21. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pontosan ugyan így vagyok 25 éves férfiként. Mondjuk én sosem esek kétségbe. Ha lesz valaha barátnőm örülni fogok neki ha nem hát most egyedül is lehet élni.
2017. jan. 21. 17:52
 4/6 A legrosszabb ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyire kéne kétségbeesned. Mennyire kéne kétségbeesned? Essél nagy-nagy, hatalmas kétségbe. :o
2017. jan. 21. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Első körben próbáld meg őszintén magadnak is beismerni, hogy mi az oka. Ha nem megy, akkor keress egy szakembert, aki segít szembenézni az okokkal.

Utána dolgozhatsz a megoldásán.

Egyébként egy 25 éves nőnél az a fura inkább, hogy hogyan tudja levakarni magáról a próbálkozókat. A munkahelyemen még sosem láttam egyedül ebédelni ilyen korú kolléganőt, a megbeszéléseken mindig próbálnak melléjük ülni, etc... szóval neked mi a gondod?

2017. jan. 21. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha te az a nő vagy, aki ezt minden héten megkérdezi itt, akkor nagyon. :(
2017. jan. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!