Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártam egy lánnyal, elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KaziDzsoshua kérdése:

Jártam egy lánnyal, elég hiteles volt mivel ki mutattuk egymásnak az érzelmeinket. Egyik nap írja, hogy neki ez nem megy nem érzi ugyan azt mint az elején és dobott. Rá 2 hétre volt egy másik csávója. Mit tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nem értem mi lehetett a probléma, semmi rosszat nem csináltam, nem mondott semmit, hogy el rontottam volna. Nem régiben újra előtört a napokban úgy,hogy még mindig jár a csávóval,de viszont engem ölelget,szeretget,hasonlók,és újra belé szerettem,de nem tudom mi lehet a helyes döntés.És mostanában össze járunk beszélgetni,néha ki sírja magát a vállamon. Nagyon szeretem és nem tudok mit tenni kérlek titeket segítsetek egy 18 éves fiú vagyok,ki tanácsra éhes.

Mit tudtok ajánlani?

2017. júl. 16. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Az újdonság varázsa izgalmas volt, de elmúlt. Légy férfi és küldd el a fenébe.
2017. júl. 16. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mar bocsika.. teged elkuld a pcsaba majd hozzad megy vissza sirdolgalni? Nem gondolod azt h hulye vagy ? Itt az ido neked kell elkuldened. Ha egyszer megcsinalta ezt veled, akkor majd ujra megfogja. Hiaba a te erzeseid.. nem o erdemlimeg szereteted. 18 eves vagy elotted a vilag tele igazi lehetosegekkel.
2017. júl. 16. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Állj a lábadra, fiam, én ne legyél törülköző és lábtartó az ilyen számára. Kihasznál, mivel tudja, hogy könnyen belé esel. Viszont ha már most ezt csinálja, mi lesz később?
2017. júl. 16. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes jellemzése egy kapcsolatnak, hogy "elég hiteles volt mivel ki mutattuk egymásnak az érzelmeinket."

Szerinted nem ez az alap egy kapcsolatban? Hogy mit tegyél? Lépj tovább. Tudod, nem vagyunk egyformák, nem jövünk be mindenkinek egyformán. Ennek a csajnak te nem jelentettél különösebben megrázó élményt. Ha lesz is valaha köztetek valami, az csak egy langymeleg lötty lesz, amit bármikor lecserél, ha feltűnik valaki a láthatáron. Keress olyat, akinek te vagy a mindene.

2017. júl. 16. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Összejártok, kekszeltek meg a többi... de ebben nincs több. Megélitek a szükségleteiteket, sok érzelmi szükségletet is, de szerelmet azt nem, és csá. Fellángolás van csak ebben.
2017. júl. 16. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.Igen el gondolkodtatóak,illetve mélyebben el gondolkodtam,hogy ténylegesen hanyagolnom kellene.Vàrok egy napot s meg mondom neki.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
2017. júl. 17. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!