Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A másik fél is ugyan úgy szenved mint én?
Nem. A pasik szabadnak érzik magukat kivétel nélkül egy olyan kapcsolat után ahol állandó cirkuszok fémjelezték a kapcsolatnak nevezett förtelmet.
Ha nő vagy legközelebb ha egy kapcsolatban élsz figyelj arra, tekintve női mivoltodat, hogy ne egy cirkuszi porond legyen, hanem egy testi-lelki felüdülést okozó normális emberi kapcsolatod.
2013. szept. 4. 08:25
Ez változó. Nem azért, mert Te nő vagy, ő meg férfi, hanem azért, mert minden ember máshogy viseli a szakítást. Nincs két egyforma eset, így két egyforma érzés sem.
Tapasztalatom szerint még ott is megviseli a párokat a válás, ahol már tarthatatlan volt az együttélés.
2013. szept. 4. 08:30
Én férfi vagyok és bár nem ismerem a körülményeket hasonló helyzetben én sem repdesnék az örömtől. Biztos nem a szabadságnak ötömködnék...
2013. szept. 4. 08:31
Én azt tapasztaltam eddig, hogy igen, a pasikat is ugyanúgy megviseli a szakítás. Csak ők nem mutatják, sőt, úgy tesznek, mint aki remekül érzi magát. Persze van kivétel, van, akinek tényleg megkönnyebbülés csak a szétválás, de ugyanúgy nőknél is van ilyen. Ez a kapcsolat minőségétől függ, és hogy mennyire szeretted a másikat.
2013. szept. 4. 08:36
Igen, közöttük is van sok olyan aki ugyanúgy, néha még jobban szenved, vigasztaltam nemegyszer ilyen férfiakat, vagy csak meghallgattam őket.
2013. szept. 4. 08:42
Teljesen egyéniségfüggö. Nem tudjuk milyen a volt párod.
2013. szept. 4. 08:54
Sokféle érzése lehet egy férfinak is. Lehet, hogy megkönnyebbült, lehet, hogy rossz neki. Ha rosszul is viseli a szakítást, nem biztos, hogy azért, mert hiányzol neki, lehet, hogy csak egyszerűen a kudarcélmény viseli meg. Mindenkinél máshogy zajlik ez, nincs általános recept rá.
2013. szept. 4. 09:37
Az első kommentelőnek üzenném, hogy miért gondolja azt, hogy csak egy nő képes a veszekedésre?
Érdekes az én párom folyton kiprovokálja a veszekedést, vagy mindig valami hülyeségen megsértődik (ő a férfi), és sokszor inkább nem veszekszem vele, de valahogy mégis addig csinálja, míg tényleg összeveszünk...
Persze amúgy jó a kapcsolatunk, csak elég nehéz vele néha :) És csak arra akartam rávilágítani ezzel, hogy nem csak a nők miatt van a veszekedés (sőt).
2013. szept. 4. 10:28
Szerintem ne azon agyalj, hogy ő most mit gondolhat, inkább el kéne kezdeni "leszakadni" a régi partnerről. Foglalkozz a saját lelki világoddal, a testeddel, a gyógyulásoddal. Sportolj, sátálj nagyokat a szabadban, tedd helyre a lelki világodat. Ha teheted kényeztesd magad (szauna, masszázs, új ruha, vagy amit szeretsz), élj kicsit a hoddibnak, ilyenek. Minél jobban érzed majd magad, annál kevesebbet fogsz agyalni a régi partneren, és annál nyitottabb leszel a környezetedre.
2013. szept. 4. 11:15
Szerintem attól függ ki volt a szeretöbb fél aki jobban kötödöt a másikhoz érzelmileg ez a fél tovább szenved,
bár szakitáskor biztos hogy mindketten gyászolnak.
2013. szept. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések: