Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy tökéletes randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tökéletes randi után miért nem akarhat semmit?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy randin, nagyon jól sikerült, teljes volt a összhang. Ezt nem csak magamnak képzelem be, a randipartneremnek is végig fülig ért a szája és már másnap akart találkozni. Miután elváltunk is érdeklődött. Erre most mint derült égből villámcsapás bejelenti, hogy mégsem szeretne kapcsolatot. Mi lehet ennek az oka? Én ezt egész egyszerűen nem értem. 35/F

2022. jan. 18. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt ott más is rajtad kívül szerintem.... Vele jobban el lehetett?!
2022. jan. 18. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Velem is mindig ez van. A lányok végig mosolyognak, nevetnek a vicces megjegyzéseimen, hosszasan kifejtik a válaszaikat, ha érdeklődöm felőlük. Sokszor a következő találkozó programja és körvonalazódik mert kiderül egy-egy közös hobbi például.

Nyilván külsőre sincs velem gondjuk, ha már eljöttek a randira:D

Aztán napokra rá jön a szokásos szöveg. „Mégsem vágyom kapcsolatra“ „Úgy érzem nem állok készen egy kapcsolatra“ „mégis csak lányokkal tudnék összejönni bocsi“

de

„nagyon jófej/humoros/intelligens srác vagy!“

Gondoltam rá, hogy túl lassú a tempó és jobban mutatnom kellene a szándékaim. Szóval az egyik lányt megcsókoltam első randi végén (már ismertük egymást előtte is) és ő vissza is csókolt. Szintúgy jött a legyünk csak haverok szöveg.

Nem értem.

2022. jan. 18. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
#2: Pont ugyanezt tapasztalom én is és ez számomra ez felfoghatatlan. Engem sem fog meg minden randipartnerem, sőt a többség általában nem, de ebben az esetben nem is adok félreértelmezhető jelzéseket. De amikor látszólag rajonganak érted, főképp, ha még utána is jelentkeznek, elmondják, hogy várják a következő találkozót, majd ezután jön a hidegzuhany, azt nem tudom hova tenni. Mintha direkt szívatni akarnának vagy nem tudom. Jó lenne, ha valaki felvilágosítana, lehet, hogy én vagyok a hülye, de tényleg nem értem.
2022. jan. 18. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én se értem.

Valószínűleg nincsenek tisztában magukkal és csak menet közben érzik meg, hogy nem akarnak olyan kapcsolatot, ami veled alakulhatna....?

2022. jan. 19. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!