Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy azért nem jöttetek össze valakivel, hogy mit gondolnak mások a külsejéről attól függetlenül, hogy a belső tökéletes lett volna számotokra?

Figyelt kérdés

Plusz kémia is megvan köztetek, csak féltek pl.: mit gondolnak mások mikor látnak titeket - mert a másik fél nem néz ki olyan jól

L/27

2021. jún. 27. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Letojom, ki mit gondol, nekem kell, hogy tetsszen.
2021. jún. 27. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Ha már én is azt gondolom, hogy nem néz ki olyan jól akkor semmi értelme összejönni vele. Kár tagadni, a külső fontos tényező mindkét nemnél.
2021. jún. 27. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg hogy mások mit gondolnak nem ők lesznek vele hanem te
2021. jún. 27. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még ilyen. Csomószor jöttem össze olyannal, akiről tudtam, hogy másoknak nem tetszik, de hát nem is másokkal járt az illető, hanem velem :D Más véleményét meg letojom, nem ők élnek az én kapcsolatomban.
2021. jún. 27. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Utoljára kb 18 éves koromban volt nekem szempont, hogy másoknak tetszik-e a pasim...

N33

2021. jún. 27. 19:16
 6/6 anonim válasza:
100%

Nekem pont nemrég volt hasonló. A srác nem igazán volt az esetem, jól sem nézett ki, de belsőleg iszonyatosan megfogott.

Ahogy egyre jobban megismertük egymást egyre kevésbé érdekelt a saját részemről (mások véleménye nem érdekel), hogy hogyan néz ki.

Ha rajtad nem látják, hogy zavar és természetesen viselkedsz, akkor mások sem néznek meg titeket.

Viszont, ha ennyire bizonytalan vagy és érdekel mások véleménye meg mit gondolhatnak, lehet nem érdemes vele folytatni :/ Inkább most zárnám le, mint később, amikor lehet már több érzelem van benne és neked is egyre nehezebb lesz, örlődni fogsz.

Nekem sok exem volt, akik nem illettek külsőleg hozzám, de a környezetem is elfogadta a hozzáállásom miatt. Te döntésed.

De ez csak az én személyes véleményem :)

2021. jún. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!