Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek milyen egy tökéletes randi?
A kérdező szavazást indított:
29 szavazat
Alapvetően nem szoktam étterembe járni, szóval a közös főzés lenne a nyerő. Jóval hangulatosabb, és nem kell feleslegesen szórni a pénzt.
Első randinak nyilván nem a legjobb ötlet, mert a többség elsőre nem szívesen menne lakásra.
Jó program, bár nekem nincs ott a top 10-ben, ha lehet egyáltalán ilyet írni.
27/N
2021. márc. 13. 11:52
Amikor egy fekete audi a8 -ból száll ki.
Mikor kinyitja az ajtót, meglátom a cipőjét, ami nagyon drága, jó farmer rajta, szép öv, ing, és valami divatos kabát.Ha magához húz és megölel, és finom illatú de férfias parfüm is megcsapja az orrom.
Itt sok pasinál már siker van.
24L
2021. márc. 13. 12:03
3/18 A kérdező kommentje:
Szóval ha nincs Audim és nem vagyok milliárdos nincs sikerem se? 😅😅😅 atyaég
A közös főzes is jó,de kirándulás szalonnasütéssel is nyerő.
2021. márc. 13. 12:09
Jó ötlet a közös főzés, de én azt első randiként nem tudom elképzelni! Először tényleg nem szerencsés lakásba menni, inkább valami beülős progam -persze egyáltalán nem kell drága étterem, akár egy kávézó + séta vagy hasonló dolgok is szuperek. Későbbiekben, főleg ha már együtt vagyok az illetővel, akkor viszont a közös főzés is tökélestes "randi"! :)
2021. márc. 13. 12:18
Nyugi kérdező, a kettes hsz-t egy frusztrált pasi írta. Amúgy nekem is oké lenne a közös főzés, de nem első randira. A főzés valamilyen szinten intim, már csak azért is, mert a másik lakásában vagy. Tényleg 24L
2021. márc. 13. 12:20
7/18 A kérdező kommentje:
Énse úgy gondoltam hogy első randira, kicsit erős lenne ha elsőre már együtt is főznénk :D Elsőre legjobb ha elviszem moziba vagy kitalálunk valami más közös programot
Én mondjuk nem szeretek főzni, szóval annyira nem élvezném a programot. De nem kell beülni sem sehova. Vagy ha igen, akkor felelezni is lehet a számlát.
Nekem a tökéletes randi valami olyan bárban lenne, ahol jó koktélokat csinálnak, van zene, de csak halkan. Mondjuk én alkesz vagyok, és szexibbnek is érzem magam szívószálat szopogatva, mint úgy, ha épp tömöm a fejem valami kajával.
A kettes meg nem nő, hanem egy helyi "pedig én normális vagyok de mégsincs csajom" férfi.
2021. márc. 13. 12:38
Nekem a legjobb randim egy kirándulás volt, elvitt vitorlázni a Balatonra. (Nem az ő hajója természetesen.) Azóta is együtt vagyunk. Nekem a közös főzés annyira nem jön be, főzök én eleget :D
2021. márc. 13. 12:40
Én csak azt tudom, hogy mi nem jó első randinak. A Mozi... Főleg ha pont a film előtt találkoztok... Másfél órát töltesz egy idegen mellett kussban, miközben valami filmet nézel, és nem vele beszélgetsz.
2021. márc. 13. 12:50
Kapcsolódó kérdések: