Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek milyen egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek milyen egy tökéletes randi?

Figyelt kérdés
Mit szolnátok ha egy pasi nem drága étterembe vinne randizni hanem egy közös főzésre? Szakitanátok vele? Szerintem a legjobb randi akkoris a közös főzés összehozza az embereketm

2021. márc. 13. 11:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A mozi szerintem se jó első randinak, covid nélkül se.

Első randin beszélgetni kell, néznetek kell egymást.

Csak olyannal ücsörögnék kukán a sötétben, akit már régóta ismerek, az olyan nyugis.

2021. márc. 13. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ki a f*@sz visz valakit étterembe első randira? :D Balherék, akik nem tudnak csajozni, illetve gazdag férfiak, akik pedig a pénzükkel csajoznak. De ezen kívül?
2021. márc. 13. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem a tökéletes randi nem az evésről szól. Nem is tudok enni mások előtt, szóval ha valaki kajálni hívna, tuti nem mennék el vele.
2021. márc. 13. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Első randin csak csavargás,beszélgetés,fagyizás.
2021. márc. 13. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:
A közös főzést utálnám, mivel nem szeretek főzni. Meg amúgy sem tudom elképzelni randiprogramnak azt, hogy megkérne a srác, hogy kockázzam fel neki a hagymát, aztán ott folyna a könnyem meg a taknyom előtte. Szerintem nem lenne túl romantikus. XD
2021. márc. 13. 16:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Természetesen a közös főzés, de inkább 3., mint első randira
2021. márc. 13. 16:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Olcsó étterem alternatíva nincs? Persze nem mindenki budapesti, és még covid is van, de ha kinyitnának az éttermek, meg lehet enni egy 800 forintos gyrost is. De első randin szerintem sem enni kéne, hacsaknem már ismeritek egymást. Ismeretlenül inkább egy séta lenne jó ötlet.
2021. márc. 13. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Én útálom főzni, úgyhogy számomra ennél bármi más jobb lenne, persze nem várom el a drága éttermet. Barátom nagyon szeret főzni, volt már hogy főztünk együtt a kedvéért.

Meg hanyadik randi? Mert ha már együtt vagytok úgy okés, viszont én nem szívesen mennék el egy olyan férfi lakásába akivel még csak randizok.

2021. márc. 14. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!