Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több sikere van egy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több sikere van egy szép, vonzó, de beképzelt nőnek, mint egy kevésbé vonzó, kedves, kicsit megalázkodó nőnek?

Figyelt kérdés
Egy vonzó nő még, ha kicsit leszarom típus is, kicsit flegma akkor is jobban kell a férfiaknak, mint a nem annyira szép, de magára sokat adó, kezdeményező, próbálkozó nő?
2022. jan. 16. 19:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem értem amit írtál!

Én nő vagyok. Lehetek én beképzelt, vagy a másik verzió a kevésbé vonzó, csinálhatok bármit, ha a férfi fogja eldönteni, hogy ő mire keres partner maga mellé.

Tehát ahogy a #15 is leírta, ha egy férfi csak szexelni akar akkor olyan nőt választ ami szerinte erre megfelelő neki, lehet hogy jó lesz neki a beképzelt is.

Viszont ha a férfi úgy dönt hogy házasodni akar akkor lehet hogy úgy fogja gondolni, hogy nem kell neki egy beképzelt nő, mert a házasságban nem akar egy ilyen nővel együtt élni.

Szóval nőként csinálhatok én bármit, a férfin múlik hogy pont az a személyiség ami én vagyok, az kell e neki vagy sem. Persze nekem is van döntési lehetőségem ilyen téren.

Nekem is mondta már férfi, hogy szexkapcsolatot keres, benne lennék e, de ez távol áll tőlem, ezért én elutasítottam ezt a lehetőséget.

Szóval az a lényeg hogy adott férfi éppen milyen élethelyzetben van, mire keres maga mellé nőt. Csak szexelni, vagy párkapcsolatra, házasodni akar vagy mi? Ez nem volt letisztázva a kérdésben.

#18 vagyok.

2022. jan. 17. 10:52
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 Nem tudom minek írtál ennyi mindent, hogy jönnek ezek a 15-ös hozzászóláshoz, és azt sem értem hogy mit nem értesz.
2022. jan. 17. 11:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Beképzeltség egy elég negatív dolog. Taszítja az élőlényeket.

2022. jan. 17. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!