Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek zavaróak egy lányon, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek zavaróak egy lányon, aki összességében szép?

Figyelt kérdés

Fiúk véleménye érdekelne inkább. Gáz, ha egy lánynak eres a szemkörnyéke? Ha nem használ korrektort, vagy alapozót?

Bejön nektek, ha visszafogottan ugyan, de van rajtunk smink?

Szájfény, matte rúzs, szempillaspirál? Érdemes erre kiadni pénzt egy nőnek/lánynak, ha tetszeni akar nektek? Foglalkoznak ezzel egyáltalán a hapsik?

2021. nov. 10. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem abszolút érdemes foglalkozni vele. 42/F.
2021. nov. 10. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Tök mindegy, valakinek úgy is tetszik. Sőt, nem született olyan ronda nő, akire ne mászna rá egy regimentnyi pasi.

A kérdés az, hogy annak a pasinak milyen az ízlése, aki két szinttel feletted áll, és neked ő kellene.

2021. nov. 10. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Én azt tudom, hogy egy szolid smink sokat segíthet a hibák eltünteteseben és a szépség kiemelésében. Azt mondják nem szeretik a sminket, ez alatt azt értik, hogy a papagály színeket mellózzük, legyen natur hatása, mert az összhatást nézik.
2021. nov. 10. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátnőm akkor is tetszik, amikor reggel felkel smink nélkül. :) Szeretem az igényes, visszafogott sminket egyébként. (és amúgy ő is, nem csak nekem sminkeli magát, szeret szépen kinézni)
2021. nov. 10. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem férfi vagyok de azért elmondom a tapasztalatomat. Nekem is elég eres a szemhéjam és a szemem alatti terület, soha senkit sem zavart még. A férfiak nagy része azt mondja nem szereti a sminket, de egy egyszerű szolid sminket észre sem vesznek. Szóval ez náluk főként azt jelenti hogy a nagyon erős, színes dolgokat nem szeretik. Szerintem ne a férfiaknak akarj megfelelni, hanem ha szeretnél sminkelni akkor csináld ha nem szeretnél akkor ne. Eleve ha nincs hozzá türelmed akkor nem is lesz szép a végeredmény. Ha pedig szeretsz sminkelni de a férfiak miatt nem akarsz akkor pedig hiányérzeted lesz és kevésbé fogod magad vonzónak látni.

A smink szépen kiemeli azt ami előnyös az arcunkon és elfedi a hibákat, szóval szerintem nagyon hasznos tud lenni egy nőnek

2021. nov. 10. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Csak a személyiség számít.
2021. nov. 10. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
ezen az oldalon nem a férfiak top 20% -a van jelen , így nem lenne releváns a válaszom .
2021. nov. 10. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Alkalomtól is függ. Egy színházba vagy valamilyen esti alkalomra egy kicsivel több szín eszméletlenül jól tud állni olyannak, aki egyébként nem, vagy csak nagyon szolidan sminkel. Hétköznap meg a kevesebb több, mint szinte mindenből.
2021. nov. 10. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapból szép, akkor számomra nem gond. Ettől ugyan úgy tarthatom szépnek, de kép nélkül sajnos látatlanba dobálózni nehéz. Minimális sminket pedig észre sem veszek, szóval az mondhatni teljesen mindegy.

Valószínűleg aki igazán tetszik nekem, az smink nélkül is. Sajnos előfordulhat és ez a legrosszabbik eset, hogy valaki annyi sminket tesz magára, hogy lényegében teljesen más arca van, fürdőből kilépve pedig igencsak nagy meglepetést okozva.

Én azt tartom igazán szépnek, aki smink nélkül is az. Sőt nagyon sok olyan lányt is láttam már, akik smink nélkül sokkal jobban tetszettek.

2021. nov. 10. 15:08
 10/12 anonim ***** válasza:
49%

Osszkèp a fontos

Amúgy meg szarból várat nem lehet ...

2021. nov. 10. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!