Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek zavaróak egy lányon, aki összességében szép?
Fiúk véleménye érdekelne inkább. Gáz, ha egy lánynak eres a szemkörnyéke? Ha nem használ korrektort, vagy alapozót?
Bejön nektek, ha visszafogottan ugyan, de van rajtunk smink?
Szájfény, matte rúzs, szempillaspirál? Érdemes erre kiadni pénzt egy nőnek/lánynak, ha tetszeni akar nektek? Foglalkoznak ezzel egyáltalán a hapsik?
Tök mindegy, valakinek úgy is tetszik. Sőt, nem született olyan ronda nő, akire ne mászna rá egy regimentnyi pasi.
A kérdés az, hogy annak a pasinak milyen az ízlése, aki két szinttel feletted áll, és neked ő kellene.
Nem férfi vagyok de azért elmondom a tapasztalatomat. Nekem is elég eres a szemhéjam és a szemem alatti terület, soha senkit sem zavart még. A férfiak nagy része azt mondja nem szereti a sminket, de egy egyszerű szolid sminket észre sem vesznek. Szóval ez náluk főként azt jelenti hogy a nagyon erős, színes dolgokat nem szeretik. Szerintem ne a férfiaknak akarj megfelelni, hanem ha szeretnél sminkelni akkor csináld ha nem szeretnél akkor ne. Eleve ha nincs hozzá türelmed akkor nem is lesz szép a végeredmény. Ha pedig szeretsz sminkelni de a férfiak miatt nem akarsz akkor pedig hiányérzeted lesz és kevésbé fogod magad vonzónak látni.
A smink szépen kiemeli azt ami előnyös az arcunkon és elfedi a hibákat, szóval szerintem nagyon hasznos tud lenni egy nőnek
Ha alapból szép, akkor számomra nem gond. Ettől ugyan úgy tarthatom szépnek, de kép nélkül sajnos látatlanba dobálózni nehéz. Minimális sminket pedig észre sem veszek, szóval az mondhatni teljesen mindegy.
Valószínűleg aki igazán tetszik nekem, az smink nélkül is. Sajnos előfordulhat és ez a legrosszabbik eset, hogy valaki annyi sminket tesz magára, hogy lényegében teljesen más arca van, fürdőből kilépve pedig igencsak nagy meglepetést okozva.
Én azt tartom igazán szépnek, aki smink nélkül is az. Sőt nagyon sok olyan lányt is láttam már, akik smink nélkül sokkal jobban tetszettek.
Osszkèp a fontos
Amúgy meg szarból várat nem lehet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!