Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több sikere van egy szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több sikere van egy szép, vonzó, de beképzelt nőnek, mint egy kevésbé vonzó, kedves, kicsit megalázkodó nőnek?

Figyelt kérdés
Egy vonzó nő még, ha kicsit leszarom típus is, kicsit flegma akkor is jobban kell a férfiaknak, mint a nem annyira szép, de magára sokat adó, kezdeményező, próbálkozó nő?
2022. jan. 16. 19:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
#10 azonkívül hogy nekem nem tetszik, semmi. Azzal viszont nagyobb baj van, ha valakit nem néznek nőnek mert nincs teleaggatva ilyen szarokkal.
2022. jan. 16. 20:39
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek 11-essel. Egy igazi, jó alakú, csinos nő egy szál fehér pólóban és farmerban, smink/rúzs/szemfesték NÉLKÜL, természetes hajszínnel is vonzó.
2022. jan. 16. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem lényeg szerintem. Ha egymásra találtok a megfelelő férfival, akkor ezek teljesen lényegtelen dolgok. Tudod egy igazi férfi megtalálja a csiszolatlan gyémántot. Megalázkodó vagy? Nem probléma, egy férfinak felkell emelnie egy nőt, a megfelelő férfi mellett tud igazán kiteljesedni egy nő.

Szóval hölgyeim! Ne legyenek ilyen gondolataitok, mert gyönyörűek vagytok, és értékesek.

2022. jan. 16. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
9%
#9: Hát, nem tudom. Nálam az ad magára azt jelenti, hogy az alkatának megfelelő dolgokat vesz fel, nem zsíros a haja, nem büdös a ruhája és nem 100 kiló.
2022. jan. 16. 21:27
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

A nyitóra válaszolva:

Nem mindegy, mire keresik a nőt!

Amelyik férfi szexre keres nőt, annál egyértelműen az első típus lesz a népszerűbb. Ott nem számít, hogy a nő beképzelt.

Viszont aki tartós kapcsolatot akar, élete párját keresi, annál (legalábbis a normális férfiaknál) a nő kedvessége nagyot lendít az esélyeken, és ha a "kevésbé vonzó" nem a "bűnronda" szinonimája akart lenni, akkor igenis a második típusnak van több esélye.

2022. jan. 16. 21:30
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Tapasztalataim alapján sok férfi kifejezetten kedveli azt, ha egy nő flegma/hűvös. Én mindig rossz tulajdonságnak tartottam magamban, hogy szavakkal szemrebbenés nélkül össze tudok csomagolni valakit, de meglepett, hogy mennyi srácot vonzotta ez bennem.
2022. jan. 16. 22:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 akkor most már hárman vagyunk a #12-es hozzászólóval karöltve. :)
2022. jan. 16. 22:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Kérdezem én mi lenne erre e kérdésre a megfelelő válasz?

Mi alapján van egy csomó válasz lepontozva?

A kérdezőnek mi a véleménye a válaszokról?

Hogy kinek van több sikere, az a férfin múlik. Igaza van a #15-nek.

Az a kérdés, hogy mit szeretne a férfi?!

Csak egy szexkapcsolatot? Akkor lehet a csaj beképzelt is, ott ez nem számít. Ha feleséget keres, és hosszú távra tervez, akkor olyan személyiségű nőt fog választani aki az ő személyiségével leginkább passzol. Ha az a "kedves, nem annyira szép, de magára sokat adó nő", akkor esetleg azt. Ezt minden férfi maga tudja, ahány annyi féle verzió.

2022. jan. 17. 10:11
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 a szabályzat alapjan, ha valakinek a válaszával egyetértesz vagy épp nem értesz egyet, akkor ne válaszolj rá, hanem értékeld. Gondolom nem lehetsz régi motoros hogy ezt megkérdezted. :)
2022. jan. 17. 10:25
 20/23 anonim ***** válasza:

"Hogy kinek van több sikere, az a férfin múlik. Igaza van a #15-nek"

Akarod mondani, egyetértesz vele. Vagy mi alapján írtad hogy igaza van? Pont azt sérelmezed, ami te is csinálsz, pontosabban olyan dolgot sérelmezel, amit mások nem is csinálnak, csak te. Amolyan más szemémében a semmit, saját szemedben a gerendát.

2022. jan. 17. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!