Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik női típus a legellensze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik női típus a legellenszenvesebb?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valamit elqrtál #9, mert neked is 2.5 pipád van. :D
2022. jan. 16. 16:46
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
11. Dehogy! Már sokszor kifejtettem hogy a pontozósdi lényege a klikkszám növelése az oldalon. Ez nem egy tudományos fórum, ahol valódi tanácsokat, ötleteket adnánk. Innentől kezdve ha meg van egy véleményem, akkor kiállok mellette. Hát igen, sosem volt rám jellemző a PC vonal, ezt meg a mai rózsaszín meg szivárványos világ nem díjjazza. Egyébként meg nem panaszkodhatom, jól élek, meg van mindenem. Az itteni bohóckodás meg azt érzem, hogy csak a perverzióm. Hozzáteszem, kizárólag csak akkor amikor "munkában" vagyok, a szabadidőmből 1 másodpercet sem áldoznék erre! ;)
2022. jan. 16. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
A depressziós lelki hajókkal küzdő, önsajnaltato energiavámpír aki minden egyes tetves nap fáraszt ezekkel mert nincsenek barátai. Mellette folyamatosan rombolja benned a bizalmat. Ez a leg brutálisabb
2022. jan. 16. 17:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem az, amelyik magát úgy dicséri, hogy a többi nőt fikázza.
2022. jan. 17. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem sok tapasztalatom van mind a három felsoroltból. És pont ilyen sorrendbe a legrosszabb, kezdve a diplomás húgyagyúval, aki semmiről semmit se tud, és csak annak hisz, akinek papírja van arról, amoről beszél.

Az összes ilyett úgy visszadobnám 2000-3000 évet, hogy a sok egyszerre 10 dologgal foglalkozó emberrel beszéljen, aki egyszerre matematikus, filozófus, fizikus, zenész, csillagász, politikus, stb, stb.

Mérföldekkel leelőzi a másik kettőt. Aki nem arra szavazott, az nem ismeri igazán ezt a típust.

2022. jan. 18. 06:35
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Ismerjük ezt a típust, de azt is, aki ezt a típust szidja. 😂 A szövegedből tökéletesen látszik, hogy fordítva ülsz a lovon és a magát rendkívül okosnak gondoló ostoba senkik közé tartozol, akiknek fingja sincs a tudományokhoz és nem érti, hogy rajta kívül ez miért nyilvánvaló mindenki más számára.

2022. jan. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!