Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges olyan, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges olyan, hogy én olyan típus vagyok, aki nem tud odáig és vissza lenni a másikért?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és eddig sohasem éreztem senki iránt, hogy teljesen odáig lennék valakiért, minden porcikáját, tulajdonságát, az egész lényét tökéletesnek látnám. Eddig még nem láttam egyetlen egy olyan férfit képen és élőben sem, aki külsőleg számomra 10/10-es, egy félisten és tetőtől talpig tetszik, a körmeitől a haja végén át a testalkatáig.

Voltam már szerelmes, de akkor is reálisan láttam azt a fiút, férfit. Pl láttam, hogy van egy kis pocakja, szipog, rágja a körmét stb; de mégis összegészében találtam helyesnek, és vonzónak és lettem belé szerelmes, de akkor is láttam, hogy pl. nagy az orra, de elfogadtam és egyáltalán nem zavart, de főképpen nem taszított.

Lehetséges olyan, hogy engem nem tud elvakítani a rózsaszín köd, nem tudok senkit sem ajnározni, tökéletesnek látni?

2021. febr. 3. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ez teljesen reális és sokkal értelmesebb, mint a "rózsaszín ködös" bohóckodás ahol "maga se tudta, hogy miért, de szerette" típus. (Ahol sokszor az a vicc, hogy a másik fél lábtörlőnek használja, de ő "akkor is szereti" - ez nevetséges és szomorú is egyben)
2021. febr. 3. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Vagy egyszerűen csak nem találtál még megfelelő partnert, vagy tényleg alacsony az érzelmi intelligenciád. Van ilyen.
2021. febr. 3. 14:37
 3/12 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
44%

Sok ilyen ember van mint te, hidd el.

hÓpIhE (:

2021. febr. 3. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon remélem, hogy sok ilyen ember van, mint te. A rózsaszín köd nem arra való, hogy a másikat tökéletesnek lásd és feltétel nélkül szeresd.
2021. febr. 3. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Én férfi vagyok és nőt találtam tökéletesnek eddig életemben, de ahhoz hozzátartozik, hogy neki a "hibáit" is szeretem. Így nincsenek is igazából hibái.
2021. febr. 3. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
egyetlen egy* nőt (ez kimaradt)
2021. febr. 3. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Persze, létezik ilyen

Nincs ezzel semmi baj, ha ezt kérdezed.

1# Szerintem nincs baj a vak szerelemmel sem, csak nagyobb az esélye a pofára esésnek

2021. febr. 3. 15:14
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Majd egy vastag farkúért odáig leszel meg vissza
2021. febr. 3. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem normális hogy elfogadod, hogy van valakinek egy kis hibája.
2021. febr. 3. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:
A leírásban említett illetővel tudtál ismerkedni?
2021. febr. 3. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!