Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan, hogy én olyan típus vagyok, aki nem tud odáig és vissza lenni a másikért?
20 éves lány vagyok és eddig sohasem éreztem senki iránt, hogy teljesen odáig lennék valakiért, minden porcikáját, tulajdonságát, az egész lényét tökéletesnek látnám. Eddig még nem láttam egyetlen egy olyan férfit képen és élőben sem, aki külsőleg számomra 10/10-es, egy félisten és tetőtől talpig tetszik, a körmeitől a haja végén át a testalkatáig.
Voltam már szerelmes, de akkor is reálisan láttam azt a fiút, férfit. Pl láttam, hogy van egy kis pocakja, szipog, rágja a körmét stb; de mégis összegészében találtam helyesnek, és vonzónak és lettem belé szerelmes, de akkor is láttam, hogy pl. nagy az orra, de elfogadtam és egyáltalán nem zavart, de főképpen nem taszított.
Lehetséges olyan, hogy engem nem tud elvakítani a rózsaszín köd, nem tudok senkit sem ajnározni, tökéletesnek látni?
Sok ilyen ember van mint te, hidd el.
hÓpIhE (:
Persze, létezik ilyen
Nincs ezzel semmi baj, ha ezt kérdezed.
1# Szerintem nincs baj a vak szerelemmel sem, csak nagyobb az esélye a pofára esésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!