Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek melyik szakáll típus tetszik jobban egy férfin?
2021. jún. 13. 17:14
2/12 anonim válasza:
Egyik se, a teljesen borotvált arcot szeretem.
4/12 anonim válasza:
Második 4-es képen a jobb felső srác.
Szoval altalaban az ilyen "levékonyított" rövid, nem dús és ami joformán csak "csíkalakban"követi az állvonalat
Ezek az "átmenetesek"sem rosszak csak szerintem tul vastag, lehetne vékonyabb csík, olyan 3cm vastag csak az jobb lenne
A video első képe elinditani sem kell a videot
5/12 anonim válasza:
*mármint amit linkeltem, a 2. 4-es képen a jobb felso srác
A kerdezo linken nem latszik hogy a szálak hogy vannak mennyire vekonyitott vagy dus erős szorzet
6/12 anonim válasza:
Sima, borotvált arcot szeretem.
7/12 anonim válasza:
Sima porotvált, esetleg, ha dús és jól kezelt akkor rövid/fél hosszú borosta. Minden más taszító számomra, annak ellenére is, hogy van akinek jól áll a hosszabb "ősember" szakáll. Rosszul lennék, ha egy szakállas emberrel kéne csókolóznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!