Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy ez szerelem vagy egy erős baráti kapcsolat. Szerintetek?
Hangozzon akármennyire trén, de az egyik legjobb haverom barátnője iránt kavarodnak az érzéseim..
Rég óta ismerem a barátnőjét, akkoriban abszolút nem vonzódtam iránta, de persze beszélgettünk mindig amikor suliban találkoztunk.
Volt alkalmunk találkozni egy sulis programon belül, ahol öleléssel köszöntünk el egymástól. Nos.. Konrétan azóta, így köszönünk mindennap egymásnak. Ez az ölelés olyan furán hatott rám.. teljesen máshogy állok hozzá, valamiért nagyon durván rávagyok erre állva.. Úgy értem alig várom, hogy mehessek iskolába és ezt a 3 másodperces ölelést átéljem minden reggel. Utána várom, hogy másnap ez újra lejátszódhasson.. Mikor reggelente találkozunk és ránézek, megáll bennem a vér, dobban egy nagyot a szívem és r*hadtul örülök. Nagyon aranyos és szép, teljesen máshogy látom/érzek iránta mint régebben.
A leírtak alapján ez szerintem több mint barátság.. Ti mit gondoltok erről?
A barátom barátnője tabu.
Téged ezek az ölelések indítottak be. Szokj le róla.
Fordíts a figyelmedet más lányok felé. Amerre nézel, mindenütt csinos lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!