Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek munkahelyen kell / illik beszelni, arrol hogy epp van e valakim?
Nem szeretem bevinni munkahelyre a maganeletemet.
Masik kerdes: babaproject elott mennyivel illik szolni a munkaltatonak, hogy babat szeretnenk? Azert kerdezem, hogy ne erje varatlanul, es tudjon a helyemre mast keresni. Masreszt pedig en errol csak akkor akarok szolni amikor osszejott.
Hogy kell ezt kezelni?
Bocs, de mégis mi a retkes... köze van egy idegennek ahhoz, hogy te egyszer szakítottál a pároddal? De komolyan, ezt mégis mi a francért kéne bárkinek is elmondani? És a másik: szerinted kit érdekel? Max. a családodat, a barátaidat és esetleg a pletykás julcsit, aki majd jót csámcsog rajta.
Ha akarsz valamit mondani: van pasid és babát terveztek. Pont.
Tanar vagyok, es a tanariba eleg sokszor elo jon ez a tema. En meg sokszor csak lapitok mint sz*r a fuben. Nekem az az elvem, hogy nem haverkodni jarok oda ami egyutt jar azzal, hogy ha itthon kilepek az ajton, itt hagyok mindent ami maganugy. Oda bent pedig sokszor kerdezoskodnek. Nekem soha nem jutna eszembe arrol erdeklodni a masiknal, h"hé es amugy van mar valakid?" es nem azert mert erdektelen vagyok, hanem mert nem egyszeruen meg en ereznem magam kellemetlenul hogy lehet egy olyan dologra tapintok ra amirol beszelni sem akar.
De amugy itt mindenki haverkodik mindenkivel. En ezt annyira nem szeretem. Joba vagyok mindenkivel, de csak ami a munkat illeti tehat beszelgetek munkahelyen sulis dolgokrol. Es nem arrol hogy kivel vagyok, es miert es miert pont vele hogy aztan meg osszak az eszet nekem...
NEM!
Babaptojeltről meg nem.beszélünk,csak ha már teherbe estél,és legalább három hónap (szívem szerint ötöt mondanék!).
A problémáid komolyak, de nem a tanáriban, ezek egy 15 éves kérdései!
Mi a titok abban, hogy 5 éve párkapcsolatban vagy? Az, hogy szakítottatok, babát terveztek, az senkire nem tartozik. Felnőtt emberek nem szólnak bele mások magánéletébe, főleg, ha nem kérnek tanácsot. Nyilván van, aki fürdős durvaként kitereget mindent, de az azért teszi, mert figyelmet vár.
Ha úgy érzed, hogy nem kellett volna szakítás után összejönni újra, az a te bajod, és akkor ne is tervezz vele gyereket! Senkire nem tartozik az érzelmi életed, pláne nem a teherbe esés, akkor kell szólni róla, ha egészséges, biztos, hogy megtartod, genetikai UH után.
Nem kell, de ha jóban vagy a többiekkel és egy beszélgetés során felmerül, akkor szerintem semmi okod letagadni vagy kerülni a választ, simán elmondhatod, hogy kapcsolatban vagy, de nem kell megosztanod semmi olyan részletet, amiről nem szívesen beszélnél, mert semmi közük hozzá. Azt lehet megkérdezik, hogy mi óta vagytok együtt, hogy hívják meg ilyen általános kérdéseket, de azt nem, hogy szakítottatok-e már korábban. Ha nem akarod, sose fog kiderülni.
A személyesebb dolgokat tartsd meg magadnak, de szerintem felesleges titkolni, hogy van barátod.
Szerintem full nem releváns infó az, hogy korábban már szakítottatok. Ennyi erővel azt is elmondhatnád, mekkora farka van... Az én kollégáim onnan tudták meg, hogy férjhez mentem, hogy (miután hetekkel később ők személyit csináltattam és leadtam a hr-en) a névsorban megváltozott a nevem. Ha megkérdezik, mi volt hétvégén, egy mondatban válaszolok.
Arról meg, hogy gyereket akarsz, nem kell szólni, ez is teljes mértékben magánügy. Lehet, hogy 5 évig nem is esel teherbe, akkor meg az lesz a tanáriban a téma. A 12 hetes uh után majd elmondod. De az, hogy védekezés nélkül szexelsz, nem tartozik senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!