Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek munkahelyen kell / illik beszelni, arrol hogy epp van e valakim?
Nem szeretem bevinni munkahelyre a maganeletemet.
Masik kerdes: babaproject elott mennyivel illik szolni a munkaltatonak, hogy babat szeretnenk? Azert kerdezem, hogy ne erje varatlanul, es tudjon a helyemre mast keresni. Masreszt pedig en errol csak akkor akarok szolni amikor osszejott.
Hogy kell ezt kezelni?
Annak beszélsz a magánéletedről, akinek akarsz és vevő rá. Nem vagy köteles bármit megosztani. Mondjuk akkor esetleg praktikus lehet csak annyit mondani, hogy van valakid, ha sok korodbeli férfi kolléga van, aki bepróbálkozna nálad. De nyilván nem kötelező.
A babaprojektről nem kell szólnod, jó eséllyel nem vagy annyira nélkülözhetetlen, hogy ne legyen elég az a pár hónap találni valakit a helyedre, miután bejelented, hogy terhes vagy, de még nem mész el táppénzre. Ráadásul semmi sem garantálja, hogy nem fog évekig elhúzódni, így előre bejelenteni meg felesleges.
Azon a héten kezdtem a mostani munkahelyemen, amikor a barátommal összejöttem. Két hete voltam ott / voltunk együtt, amikor az egyik kolléganőm megkérdezte, hogy van e valakim. Mivel nagyon friss volt a dolog és még a szüleimnek sem mondtam el, meg nem tudhattam, tartós lesz e, azt mondtam, hogy nincs. De ha évek óta lenne párom, akkor elég rosszul érezném magam, ha letagadnám :D
Én csak akkor szólnék, ha már 3 hónapos terhes lennék, ha azonnal feladják a hirdetést, találnak valakit, mire te elmész szülni (mondjuk a 7. hónapban mész szabadságra).
Inkabb arrol van szo, hogy nem merem felvallalni onmagam masok elott, es a maganeletemet sem.
Igazabol csak le kellene szarni mit gondolnak vagy beszelhetnek rolam a hatam mogott. De azt hogy kell?? :(
"Nem szeretem bevinni munkahelyre a maganeletemet.":
Jól teszed, folytasd is így.
Ne szólj előre. Hidd el, a cég sem lojális hozzád, csak amíg érdeke.
Bőven ráérsz, ha már biztos a terhesség. Én 3 hónap előtt nem szólnék. Úgyis fogsz dolgozni szinte végig. Bár ez munkakör függő is.
A körülményekről meg aztán végképpen nem kell beszámolnod, ha nem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!