Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik így meghívni az embereket a "munkahelyemen"?
Úgy gondolom - mivel munkahelyről és nem is a fő munkahelyedről van szó -, elég, ha emailben hívod meg a kiválasztottakat az esküvődre
. De csakis az esküvőre, nem pedig a lagziba. Valószínű egy hónapon belül mindenki megnézi a postáját, így aki akar, ott lehet az esküvőtökön.
még hogyha nem is adsz nekik külön meghívót, akkor is személyesen jobb lenne... iwiw-en vagy mailben szerintem ciki...
én összehívom őket egy "megbeszélésre" és ott hívom őket megszemélyesen.
saját tapasztalat:
a meghívó osztása előtt elküldtek a munkahelyemről. nem tudtam mit tegyek, mert elég nagy seb keletkezett a szívemen és nem szerettem volna ismét bemenni a céghez. úgy döntöttem, hogy akiket nem hívunk meg a lagziba (csak a polgári és egyházi szertartásokra), azoknak e-mailen keresztül juttatom el a meghívót. szépen bescanneltem, magyarázatot is írtam, de semmi...senki nem jött el közülük és a levelemre is csak két fő reagált. kár lenne tagadni, nem esett jól.
mondjuk utólag nem kérdeztem rá senkinél, hogy megkapták-e, de gondolom igen, hiszen ketten csak válaszoltak.
utólag sem lettem okosabb: lehet, hogy mégis személyesen kellett volna bemennem? nem tudom.
én a helyedben személyesen hívnám meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!