Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam neki hogy szuz vagyok, ha lefekszunk eszreveszi hogy hazudtam akkor is ha szineszkedek hogy faj meg stb? 22L
A szuzessegemet eroszak altal vesztettem el, felvette videora es utana azzal zsarolt. Nem tudom hol volt akkor az eszem, nem tudom miert nem tettem feljelentest. Csak azt akartam hogy vege legyen, hogy tul legyek rajta ujra es ujra es egyszer vege szakad ennek. Szerintem 10 alkalom sem volt. Amikor nem akartam kimenni hozza egybol azt irta hogy indul hogy megmutassa a szuleimnek a videot.
Aztan elegem lett nem erdekelt miket irt, letiltottam rettegtem de letiltottam. Igazabol tudom hogy hibas vagyok, egy idegen ember kocsijaba beultem. De hiaba hibas vagyok még most is gondolkozok rajta hogy ha feljelentenem most lenne e ertelme. De amikor eszembe jut ez, csak azt akarom muljon el a gondolat is hogy ez megtortent nem hogy még rendorsegre jarjak es ujra es ujra felidezzem amik voltak.
2020 decembereben vetettem veget ennek.
Viszont most, van egy fiu akivel mar kozel vagyunk ahhoz, hogy lefekudjunk. Tudta hogy nem volt még baratom es feljott a tema hogy szuz vagyok e . Azt mondtam igen.
De most meg attol felek hogy ha lefekszunk eszrevszi hogy hazudtam. Nem tudom fizikalisan o fogja e ezt erezni. 10 alkalom sem volt. Azota nem voltam egyutt senkivel.
Ő tapasztalt az agyban.
Sajnalom hogy hazudtam neki, de nem tudtam mast tenni nem akarom hogy sajnaljon engem meg ez az egesz undorito tudom hogy hibas vagyok!
Szerintetek baj lesz?
Sajnálom ami veled történt és teljesen megértem, hogy nem akarod a másiknak elmondani, ezzel együttélni nagyon nehéz lehet.
Pszichológusnál jártál már? Lehet jót tenne veled. Az, hogy relatív szégyelled az erőszak tényét, az a társadalom miatt van, mert sokan képesek az áldozat hibáztatásra, illetve nagyon sokan, ahogy a kommentekből is látható, nem rendelkeznek empátiával. Ha velük történne meg, akkor viszont simán elvárnák a többi embertől.
Viszont. Tulajdonképpen jogilag te szűz vagy, hisz a szex kölcsönösségen alapul normál esetben, nálad ez nem állt fenn. A szűzhártya bármikor szakadhat, az nem bizonyítja a szüzességet.
Remélem, hogy soha többé nem lesz ilyen borzalmas élményed az életben.
16 évesen megerőszakoltak!
21 évesen veszitettem el a szüzességemet. Pont! (‐ és nem vette észre a pasi!) Én 21 éves koromra datálom a szuzessegem elvesztését, így sikerült feldolgoznom ezt az egészet.....
Ami 16 évesen történt, arrol senki nem tud, és én magam is úgy tettem, mintha meg sem történt volna. Feljelentést tenni pedig nincs értelme....ugysem jár érte kb. semmi!
Ez egy anonim forum, ezért merem leírni, javaslom keress fel egy pszichologust, én 18 évesen tettem meg. Mai napig járok hozza, sokat segitett.
Ha hazudozol neki egy ilyen dologban, akkor nem vagytok azért annyira közel egymáshoz, hogy lefeküdjetek. Amúgy meg ki tudja milyen nyomokat hagyott benned az előző férfi, akár pánikrohamot is kaphatsz aktus közben, a fiúd meg csak pillog, hogy mi van.
Előbb beszéljétek meg ezt a szex témát rendesen, ha meg nem bízol annyira benne, hogy elmond az igazat, megette a fene az egészet. Az ágyban való színészkedést meg felejtsd el. Gáz.
#17: Gondolom gyakran ért szexuális bántalmazás életed során. Ha esetleg valami eeeelképesztő csoda folytán mégsem, kérdezd meg anyudat, merthogy nő lévén biztosan volt már benne része. Aztán azt is kérdezd meg, hogy miért nem mesélt még eddig róla.
Én azt nem értem az ilyen nagypofájú férfiakban, hogy oké, nem kell megérteni vagy átérezni, de hogy annyi IQ-d se legyen, hogy belásd, hogy nem tudod megérteni vagy átérezni, az már durva.
Képzeld, voltam már olyan nővel érzelmi kapcsolatban, aki hónapokkal később bevallotta, hogy erőszak áldozata lett. Először én is támogató voltam, de amikor elmondta, hogy az esetből nem lett SEMMI, én úgy felidegesítettem magam, hogy követeltem, hogy azonnal mondja meg, hogy ki volt.
És NEM mondta meg! Nem csak hogy eltitkolta az esetet, hagyta, hogy megússza a féreg az erőszakot, hanem még nekem sem akarta elmondani. Érted!? Hagyta, hogy büntetlenül megússza! Én szétütöttem volna a gyereket, olyan indulat lett bennem.
Hát az én értelmezésemben, az ilyen nő nem áldozat, hanem BŰNTÁRS. Szakítottam is vele a genyóba.
#19: Ja, ebből látszik, hogy gyerek szinten vagy agyilag. A kva anyját a nőnek, hogy nem mondta el, hogy ki volt, hiszen te emberkedni akartál. De ez a hülye pcsa összefogott ellened az erőszaktevővel, és nem volt tekintettel a TE érzéseidre. :D
Az fel sem merült, gondolom, hogy olyan mély traumáról volt szó, amivel nem akart szembenézni, mert nem tudott vele megbirkózni, és hogy ez a szitu nem a te igazság érzetedről szólt. Neked elmondta, mert könnyebb lett tőle a lelke, de ennyi telt akkor.
Jól van, akkor hallgassatok. Sőt, tegyük legálissá a nemi erőszakot - hiszen úgysincs semmi következménye!
Röhejes ez a világ, komolyan. Divat lett vádaskodni nem erőszakkal a hírességek ellen, de amikor tényleg nemi erőszak van, akkor bezzeg hallgattok.
Akkor viseljétek a hallgatásotok következményeit.
Na szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!