Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Már annyi ilyent olvastam itt, hogy csak színészkedtek megcsalás után?
Ha nyilvánosan udvaroltok a nejeteknek, vagy vállaljátok közös fotókkal, hogy boldogok vagytok újra, akkor valóban hazudoztok, vagy visszatértetek az igazi családotokhoz?!
Csak megcsaló férfiak írjanak! És őszintén!
Mégis mit vársz?
Egy darabig még akár gondolhatja így is, de csak idő kérdése, míg jön az újabb megcsalás. Te is tudod, csak nem akarod tudomásul venni.
3
Négyes is leírja, hogy szereti a feleségét, tehát nem színészkedik neki
Van olyan is mikor az ember nem mer kockáztatni.
Én a feleségemmel már csak úgy vagyok, mint egy lakótárs.
Valahogy egy idő után tök természetesnek vettük hogy vagyunk egymásnak, elmaradtak az udvarlások, ha szexre kerül a sor le kell kapcsolni a lámpát és fekszik az ágyban mint egy fadarab, aki azt várja, hogy végezzek.
Ez nem szex, de mégcsak maszatolás sem.
Viszont mióta szeretőm van azóta kiegyensúlyozottabb vagyok, megkapok minden, símogat, ölelget és nem csak hanyadt fekszik hanem kedvemre is tesz.
Válni nem tudok, sok lenne a két gyerek után a gyerektartás, + ott a lakáshitel is, emellé nem tudnék bevállalni még albérletet is magamnak, így marad a megszokás, titokban meg boldog vagyok más mellett.
Így a gyerekek sem sérülnek. Az asszony nem sejt semmit, vagy talán nem is érdekli.
#7: és ha azt mondja, hogy szereti? Megcsalja. Ennyi. Ja, a túrós csúszat is szereti.
Mielőtt begolyózol a temán, keress inkább egy jóképű szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!