Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják megtenni ezt az emberek úgy ha családjuk van? Többi lent
A húgomra sajnos az oktatója rányomult. Most tudtam meg,hogy miket művelt az az undorító ember a tesómmal és majd felrobbanok az idegességtől. A sztori röviden,hogy a kedves hugica (18 éves)naív és hülye volt.Az oktatója (36 éves)állítólag lehazudta neki a csillagokat csak,hogy megfektesse.Odáig jutottak el,hogy a tesómat megujjazta..Szerencsére nem feküdtek le.
De kérdezem én,hogy az ilyen férfi hogy tud lefeküdni este a felesége mellé bűntudat nélkül,hogy ilyet csinált aznap a munkája alatt,miközben a feleség a 2 éves gyerekükkel otthon van és várja haza? Na és kitudja,hogy a többi tanulójával még mit csinál...
Az ilyen emberek egy csepp megbánást se éreznek vagy mi játszódik le a fejükben ilyenkor?
Köszönöm a válaszokat!
2 éves gyerekükkel várja haza a felesége?
Hogy tudja megcsinálni ezt a férfi?
Esetleg úgy, hogy két és fél éve nem volt szex otthon. És emiatt lelkileg teljesen eltávolodott a feleségétől. Esetleg sok veszekedés is van otthon. Nem látunk bele a mindennapjaikba.
Sok házasság (párkapcsolat) bomlik fel akkor, amikor 2-3 éves a kisgyerek.
3.-nak.
Bocsánat. Akkor egy cipős hasonlat, a kedvedért.
TE, járnál 1 cipőben egész évben, mindig, mindenhová? Télen, nyáron, esőben, fagyban, buliba, kirándulni, ganét lapátolni a lovardában, esküvőre,...?
4: Apafej. Tökmindegy a hasonlat. Hasonlíthatjuk az embereket akár matchboxokhoz, meg vécékefékhez is, a lényegen mit sem változtat. Ha van családom: 1.) Meg tudjuk oldani a problémákat, és minden oké. 2.) Ha nem, akkor dolgozunk a kapcsolatért, keresünk megoldást. 3.) Ha semmi nem működik, és nem lehet megjavítani, akkor szépen beadjuk a válópert, és utána mehet mindenki a maga útján tovább.
De ha már hasonlat, inkább termőföldhöz hasonlítanám a kapcsolatokat. Amíg gondozzák, addig életed ad. Ha nem, akkor nem. A párkapcsolatba ,házasságba főleg kell befektetett idő, és energia - HA AKARJUK hogy működjön, illetve HA EGYÁLTALÁN párkapcsolatban gondolkozunk. Aki nem, az sem baj. Neki inkább alkalmi kapcsolat való, nem teljes elköteleződés. Ilyen hóttegyszerű.
5.-nek.
"De ha már hasonlat, inkább termőföldhöz hasonlítanám a kapcsolatokat. Amíg gondozzák, addig életed ad. Ha nem, akkor nem."
Rendben, van földem, amin kiválóan, és bőségesen terem a krumpli, meg a tök, de más nem.
Akkor? Csak tökön és krumplin éljek, miközben paradicsomra, uborkára, vagy kukoricára vágyom?
Ha csak tököt meg krumplit vetsz, akkor akarhatsz uborkát, paradicsomot, kukoricát, csak tököd és krumplid lesz. Annyit és olyat vess, ami kielégít - hogy ne kelljen a piacra járkálj kukoricáért, paradicsomért, és uborkáért.
Párkapcsolatra átültetve: Ne hagyd, hogy a szürke hétköznapok győzedelmeskedjenek! Járjatok el közös programokra, hódítsd meg újra meg újra! Nem elég megszerezni, tenni kell azért, hogy hosszú távon működjön a dolog. :)))
2 esnek igaza van. Legtöbb nő szülés után anya lesz és csókolom. Férfit meg csak szülőnek kezeli, szex kezd eltűnni
1-es meg egy szűzfiú. Oly uncsi már ez a hasonlat. Érett férfi ilyet nem mond
Egyrészt megértem haragodat, dühödet, mert mégiscsak a húgodról van szó, akit féltesz, és aki naív, nincs még elég tapasztalata e téren. Igazad van, teljesen jogos!
A hapsinak van hozzá gyomra, az egyszer biztos, hogy család mellett ezt csinálja.
A másik dolog az, hogy az oktatók sok emberrel dolgoznak az évek során, így nagyon jó emberismerők lesznek, tudják, kit, és hogyan lehet megfűzni, kinél érdemes bepróbálkozni. Ezért is tudta a húgodat megdumálni.
#8-as posztolónak. Etikailag nem egy korrekt dolog, amit a lánnyal tett az oktató, de, mivel a 18 éves kort betöltötte, és nemi erőszak sem történt így szerintem sok mindent nem lehet tenni. Esetleg az iskolánál panaszt tenni ellene.
Kérem a posztolót, hogy a következő sorokat ne vegye magára!
Azért az esetek egy részében nemcsak az van ám, hogy a csúnya oktató elcsábítja a fiatal lányokat, ahhoz ők is kellenek. Sok esetben ezért nincsenek feljelentések, panaszok.
Amúgy,a napokban ennek a folyamatnak az egyik fázisát véltem látni én is, amikor egy kevésbé forgalmas, de nem eldugott helyen az oktató a tanítványával beszélgetett. Gondolom, nem kizárólag a vezetési technikáról, mert arról az óra után lehet a telephelyen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!