Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Már annyi ilyent olvastam itt, hogy csak színészkedtek megcsalás után?
Ha nyilvánosan udvaroltok a nejeteknek, vagy vállaljátok közös fotókkal, hogy boldogok vagytok újra, akkor valóban hazudoztok, vagy visszatértetek az igazi családotokhoz?!
Csak megcsaló férfiak írjanak! És őszintén!
Szeritnem ez nem színészkedés. Volt egy ismerősöm, aki kezdetben rajongott a feleségéért. Szinte minden nap világgá kürtölte a FB-on. Aztán valami megváltozott. Nem csalta meg, de lehetett érezni, hogy nem kerek a történet. Ugyanúgy tolta a posztokat, de az volt az ember érzése, hogy már azért teszi, mert nem képes elfogadni, hogy össztört az a kép, amit a feleségéről épített magában.
Megpróbálta ugyanazt adni, amit a kapcsolat elején, hátha ő is ugyanazt fogja kapni.
De egy megcsalás rádöbbenthet arra is, hogy ha azt az energiát, amit a szeretőbe fektetek, a párom kapná, akkor lehet, hogy nem lenne szükségem szeretőre.
14 Oké, de akkor nem rád vonatkozik a kérdés.
Én azokra vagyok kíváncsi, akik csalnak de közben kiteszik a szép fotókat. Ők mit éreznek mikor ezt teszik? Boldogságot? Önámítást?
Az én párom pillanatok alatt tudott extra kedvesből egy rohadák boszorkánnyá válni. Amikor normális volt, akkor imádtam. De amikor a semmiből is brutális veszekedést csinált, akkor napokig rá sem tudtam nézni.
Nála teljesen őszintén tudtam volna csinálni, hogy egyik nap megcsalom, másik nap pedig valóban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!