Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Már annyi ilyent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Már annyi ilyent olvastam itt, hogy csak színészkedtek megcsalás után?

Figyelt kérdés

Ha nyilvánosan udvaroltok a nejeteknek, vagy vállaljátok közös fotókkal, hogy boldogok vagytok újra, akkor valóban hazudoztok, vagy visszatértetek az igazi családotokhoz?!

Csak megcsaló férfiak írjanak! És őszintén!

2021. ápr. 27. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Szeritnem ez nem színészkedés. Volt egy ismerősöm, aki kezdetben rajongott a feleségéért. Szinte minden nap világgá kürtölte a FB-on. Aztán valami megváltozott. Nem csalta meg, de lehetett érezni, hogy nem kerek a történet. Ugyanúgy tolta a posztokat, de az volt az ember érzése, hogy már azért teszi, mert nem képes elfogadni, hogy össztört az a kép, amit a feleségéről épített magában.

Megpróbálta ugyanazt adni, amit a kapcsolat elején, hátha ő is ugyanazt fogja kapni.

De egy megcsalás rádöbbenthet arra is, hogy ha azt az energiát, amit a szeretőbe fektetek, a párom kapná, akkor lehet, hogy nem lenne szükségem szeretőre.

2021. ápr. 28. 01:25
 12/16 anonim ***** válasza:
28%

Na álljunk meg!

Honnan és miért hiszi sok nő, hogy ha a férfi félrelép, akkor gond van a házasságában?

Nálunk nincs gond, csak kell a "más".

Vagy szerinted, ez a 2 nő, hogyan lehetne meg egy személyben?

- [link]

- [link]

2021. ápr. 28. 09:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, hidd el, a nejed sem csak rád vágyik és tesz is érte.
2021. ápr. 28. 09:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem színészkedem, előtte se posztolgattunk boldog képeket és ezután sem fogunk. Éldegélünk egymás mellett 🤷‍♂️ F
2021. ápr. 28. 10:51
 15/16 A kérdező kommentje:

14 Oké, de akkor nem rád vonatkozik a kérdés.

Én azokra vagyok kíváncsi, akik csalnak de közben kiteszik a szép fotókat. Ők mit éreznek mikor ezt teszik? Boldogságot? Önámítást?

2021. ápr. 28. 12:19
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Az én párom pillanatok alatt tudott extra kedvesből egy rohadák boszorkánnyá válni. Amikor normális volt, akkor imádtam. De amikor a semmiből is brutális veszekedést csinált, akkor napokig rá sem tudtam nézni.

Nála teljesen őszintén tudtam volna csinálni, hogy egyik nap megcsalom, másik nap pedig valóban szeretem.

2021. ápr. 28. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!