Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha már az iskolai végzettséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az iskolai végzettséget a társkeresésben használjuk, akkor nem kellene szigorítani a feltételeket?

Figyelt kérdés

Nem rosszból mondom, de egy bölcsész diploma nem ér annyit, mint más. Történelemből, irodalomból, a jogokból, nyelvekből mindenki tud valamennyit.

Ellenben az átlag ember aligha tud számolgatni az E=mc² egyenlettel, de még olyan egyszerűvel sem, amilyen például a v=s/t. Sokkal menőbb, ha valaki pl. fizikát tanul, mert azt nem csinálja meg akárki.

2022. jan. 10. 12:08
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Az E=mc² mindenki által ismert egyenlet. A v=s/t pedig gimnáziumi, 9. osztályos anyag, vagyis az egyik legkönnyebb egyenlet. Mikre kellene akkor hivatkoznom?

Itt vannak ezek:

W=P*t vagy a B=M/N*I*A

Na, ezek mondanak valamit!?

2022. jan. 10. 12:46
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz hogy egy párkapcsolat létrejöjjön egy csomó dolognak kell klappolnia. Egyező jövőkép, egymást tolerálni tudó személyiségek, hasonló gondolkodásmód, szexuális vonzalom, hasonló pénzkultúra és még sorolhatnám...

Aki ilyen hülyeségeken kattog mint a 7. osztályos fizika, az vagy Aspergeres (ezzel nem akarom lenézni az Aspergereseket) vagy gőze sincs a párkeresésről!

Nem tök mindegy hogy milyen diplomája van valakinek vagy hogy van e egyáltalán?

Nem az a lényeg hogy adott két ember mennyire illik (a fentebb felsoroltak alapján) egymáshoz. Ezt az adott két ember majd úgyis eldönti az érzései alapján. Biztos nem az fog dönteni, hogy miért van bölcsész diplomája valakinek!

Komolyan mondom, hogy vannak pihent agyú emberek, akik ilyeneken rugóznak és csodálkoznak ha nem találnak párt maguknak.

2022. jan. 10. 12:48
 13/47 A kérdező kommentje:

"Egy kapcsolatban nem hiszem, hogy a fénytanról, fényelhajlásról, molekuláris és atomfizikáról, stb. beszélgetne naphosszat egy pár"

Hát elég baj az, hogy nem beszélgetnek ilyenekről.

Nekem egy lelki feltöltődéssel felér, amikor az egyik lányismerősömmel matematikai kérdésekről beszélünk.

Na mindegy.

Mint említettem, a kérdés reakció az itteni diplomás trendre.

2022. jan. 10. 12:49
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy kinek milyen végzettsége van, ha az egyéb kvalitásaival sem tudna párt találni.

Társkeresési feltételeket szigorítani?! Még ennél is jobban?! (További "szigorításokkal" kihalna az ország.)

Köszi, nekem elég még a NEM kőbevésett szabályokat is betartani... :,D

2022. jan. 10. 12:49
 15/47 A kérdező kommentje:

"Nem tök mindegy hogy milyen diplomája van valakinek vagy hogy van e egyáltalán?"

Ezt azoknak mondd, akik miatt feltettem a kérdést.

:)

A másik topikban leírtam, hogy ismerek olyan diplomás lányt, aki a 6 napos teremtésben hisz, vagyis buta ember.

Az manapság már alap kellene, hogy legyen, hogy a világ évmilliárdokban számolható.

2022. jan. 10. 12:51
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem egy lelki feltöltődéssel felér, amikor az egyik lányismerősömmel matematikai kérdésekről beszélünk."

Fiúval nem?

2022. jan. 10. 12:51
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Van amihez csak a képleteket kell újra olvasni.. Szerintem az emberek 50% képes lenne újra értelmezni.
2022. jan. 10. 12:55
 18/47 A kérdező kommentje:

De. Csak egy nővel beszélgetni másabb. Ő egyébként egyetemista, mérnöknek tanul.

A férfiakat inkább hallgatni szeretem az ilyen kérdésekben, ugyanis bár jártas vagyok a matematikában, de számos nagyobb tudású pasi van, mint én.

Mutatok valamit:

19/47 anonim ***** válasza:
100%
Nézd én például nem igazán voltam jó matekból kb. Soha. Diszkalkuliám van, és mindig szorongással töltött el ha számolni kellett. Aztán mindent beleadtam, és 3x több ideig tartott megtanulnom matekból valamit, mint másnak. De nem adtam fel, csak rájöttem, hogy sosem leszek benne kiemelkedő. Aki ezért lenéz az bek*phatja. Cserébe fotográfus lettem, abból élek, hogy fényképezek amit nagyon szeretek. 2018-ban végeztem a METU-n. Imádok festeni is. Ebben illetve a fényképezésben elèg jó vagyok. Csak olyan párt választanèk, aki megért, támogat. Lehet fizikából egy zseni ha nekem nem arra van szükségem. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nem vagyunk egyformàk. Nem szép dolog lenézni másokat. Nekem is van diplomám, igaz nem fizikai területen. 🤷🏻‍♀️
 20/47 A kérdező kommentje:

"Olyasmik érdekelnek, hogy mi a háromszög és a négyszög közötti viszony – persze sokkal magasabb dimenziókban, amiket nem, vagy legalábbis nehezen tudunk elképzelni. A négy dimenzióról még van annyi fogalmunk, hogy a téridő így képzelhető el –öt dimenzióban nincs is olyan valós modell, amelynek segítségével ezt átgondolhatnánk."

Forrás: [link]

Bírom az ilyen elvont gondolkodást.

Mondjuk nem hátrány, ha egy nő nem ért a matematikai kérdésekhez. De érdekes ha, igen.

De ez a kérdés inkább egy görbetükör akar lenni az itteni reakciókra.

2022. jan. 10. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!