Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem, de van párja. Mit tegyek?
Lehet, hogy azt hiszed különleges a kapcsolatotok, mert elmond bizalmas dolgokat. A barátnője nyilván még mélyebben ismeri, még bizalmasabb dolgokat tud róla, szóval ez alapján fölösleges különlegesnek érezned magad. Fiú barátaim is mindig örülnek, ha meglátnak és sok mindent elmondanak nekem bizalmasan, nem azért, mert belém vannak zúgva, hanem mert tudják, hogy meghallgatom őket és bírjuk egymást. Ennyi.
Ha érzi rajtad, hogy beléd van zúgva, akkor pláne elmond ilyesmit, mert úgyis csüngsz minden szaván, mindig jobb olyanoknak beszélni, akiken látszik, hogy figyelnek. Lehet, hogy erős az érzés, de ha párja van, akkor hagyd békén. Az, hogy te valamit erősen érzel, az az ő kapcsolatára nincs ráhatással. Ha az ember bele van zúgva valakibe, akkor könnyen érzi a közös "vibrálást", amely a sajátod és azt erősíted fel. Nem tudom mennyire vagy empatikus ember, de a barátnő helyébe is beleképzelhetnéd magad pár percre. Ha nincs benned sok empátia, akkor meg úgyis hiába.
12 es, teljesen igazad van. Ezen az oldalon mindenki párkapcsolati szakértő. Ha nem vagy szerelmes azonnal hagyd ott, ha félreléptél azonnal mondd el, szakíts vele stb… majd rájönnek 35 éves koruk körül, ha lesz férjük, vagy feleségük, gyerekük, hogy mennyire nem így működnek a dolgok.
A kérdezőnek azt javasolnàm mondja el bátran mit érez, ne foglalkozzon kicsit sem a másik lánnyal, az nem az ő dolga, hanem a pasié. Majd talàl magának mást. Ha szakít vele a srác miattad, akkor szerintem amúgy sem olyan jó az a kapcsolat.
Többször is említed, hogy odamennél, elhívnád valahová, kedeményeznél, eléállnál, stb...
Ez nem a nő dolga, főleg ha nem kap egyértelmű zöld utat. Ha ő is annyira odalenne érted, akkor először otthagyná a barátnőjét és utána kezdeményezne. Ez a becsületes lépés.
Ha barátnő van, és még említette is, akkor azzal jelezte hogy VAN, tehát ne várj tőle többet. Gondolom már észrevette a nagy imádatodat, és nem bíztat, hogy akkor legyen valami.
Én is úgy látom, hogy jól érzi magát veled, örül ha meglát, elmond kényes dolgokat, de nem ezeket csináljuk a barátainkkal? Szerintem próbáld visszafogni magad, viselkedj vele kedvesen, barátian, segítőkészen, de ne állj mindig a rendelkezésére. Ne add ki magad annyira. Mondhatod például azt is, hogy a barátnőd elhívott egy dupla randira, és kíváncsi vagy milyen lesz.
Aztán ha úgy érzi hogy megváltoztál, nem vagy olyan odaadó, visszavettél a viselkedésedből, fura lesz neki és megkérdezi mi történt.
Te meg elmondod hogy úgy érezted, sok voltál mostaniában, nem akarod hogy félreértse a viselkedésedet, egy nagyon jó és értékes barátnak tartod.
A válaszából ki fog derülni hogy mit érez, és onnantól már lehet bármi, a barátnőjével is nyilván szakítana, ha úgy érzi, hogy te vagy a nagy Ő számára.
Mindig a férfinek kell kezdeményezni, a nők szeretik azt a dicsőséget hogy nagy nehezen levadászták őket, nem adta könnyen magát és nem ő kezdeményezett. A férfi még inkább ilyen, hiszen ők szeretnek vadászni, és szeretik a dicsőséget, nem kell nekik a könnyen jött zsákmány.
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha egy pasit el lehet csábítani a csaja mellől, akkor mitől bíznék abban, hogy mellettem megmaradna. Ha megkérdezel bárkit, hogy milyen társat akar, akkor mindig ott szokott szerepelni az a tipikus "hűséges" jelző. Na, aki mástól veszi el a pasit, az ezt már alapból bukta, és semmi nem garantálja, hogy ő nem ugyanilyen bánásmódot kap majd pár év múlva. Szóval ezt gondold végig kérdező; kell neked egy olyan csávó, akit bármikor elszerethet előled egy random másik lány?
De ha tudod róla, hogy van barátnője, akkor nem hinném, hogy tetszel neki. Vagy ha mégis, akkor folyton a barátnőjét szidná, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból. Ha ő nem lép feléd semmilyen szinten, akkor nem érdemes próbálkoznod, mert csak lejáratod magad. Ha meg a csaja szoknyája mellől próbálna lépni feléd, akkor azért nem kell vele foglalkozni, mert okos nő szemetet nem vesz át.
(Nem félek amúgy, hogy bárki elcsábítja a barátomat, mert nem tudja. Szimplán nem értem azoknak a gondolkodásmódját, akik foglaltra hajtanak. Ha el lehet vinni, akkor nyilván selejtes áru, akiben nem lehet megbízni)
Velem megesett egy hasonló helyzet hogy megismertem egy lányt és a 0. perctől éreztem hogy ez egyáltalán nem átlagos. Addigra már nekem is volt jó pár tapasztalatom a szeretet és vonzalom érzéseiről.
Menthetetlenül bele estem. Nagyon bensőséges dolgokról volt szerencsém vele beszélgetni kimerítően, mellette gyönyörű volt. Viszont volt barátja.
Ugyan ez a helyzet volt előttem hogy a barátja 'háta mögött' találkozgatok vele(nem volt titok, csak éreztem hogy nem baráti szándékkal megyek én most találkozni és ez nyomasztott). Mindig ilyen képtelen, spontán programokon találtam vele magam, bicikli balatonra, itt egy sörözés ott egy sörözés. Elhívott a lakására párszor(barátja lakására, egyszer a barátja is ott volt), egyszer akkor amikor épp az évfordulójuk volt, viszont a pali elment próbálni. De úgy voltam vele hogy bármennyire is lenyűgöz ez a lány és bármennyire is szeretnék vele lenni, ha egyenes úton ez nem tud megtörténni akkor keserű lesz. Ha nem lehet világosan, nyíltan lépni ezügyben, csak ilyen spanyol szappanoperás vágymámorban egybekelve, akkor megette a fene és annyira lesz kielégítő a viszony mint egy spanyol szappan opera.
Szóval ott is eléggé benne volt a levegőben minden, nem vagyok az a nagy casanova, nem szoktam ilyen kényes helyzetekben találni magam. Nagyon erős késztetést éreztem hogy lépjek felé viszont végül nem tettem.
Inkább beszéltem neki az érzéseimről, hogy nekem ő nagyon szimpatikus de a szándékaim nem barátiak és kellemetlenül érzem hogy konfliktust tapasztalok az ő párkapcsolati helyzete(van barátja) és a gesztusai között(nagyon kelleti magát).
Meg lepődött, de nagyra értékelte hogy nyíltan beszélek vele erről. Egyáltalán nem bántam meg hogy elszalasztottam pár lehetséges gyönyörteli órát. Mellette nagyon sok érdekes tapasztalattal gazdagodtam, például hogy őszintén beszélni valakivel az érzéseimről soha sem rossz döntés. Megpróbálhatnak vissza élni vele, meg rángatni, de ez a legrövidebb út a nyílt, egyenes, kölcsönös tisztelethez és bizalomhoz. Ha megpróbál valaki manipulálni az érzelmeimen keresztül miután színt vallok, úgy fogom fel hogy itt mérhetetlen időt megspóroltam a másik személy megismerését illetően, ha ő is őszintén megnyíl érzéseiről, szintén sok idő meg lett spórolva.
Ja meg nincs semmi bűntudat érzés, mint amikor este nem eszed meg az utolsó szaloncukrot lefekvés előtt haha
Elnézést a regényért.
Dehogynem tudod, mit tegyél!
Hagyd békén, mert barátnője van.
Bírom, hogy itt szétszeditek szegény lányt. A másik kérdésnél, ahol a 34 éves nő sír, hogy egy 22 éves lány elszerette tőle a párját (31),meg szinte a szerető alá adjátok a lovat, hogy mit csodálkozik, jobb is a friss hús. Ennyi kétszínű embert.
Kérdező, ha valaminek kell alakulnia, úgyis fog. Beszéltek, napi kapcsolatban vagytok, meglátjátok majd, hogy lesz, mint lesz.
Előző párom mellett nekem kétszer volt fellangolasom más iránt, és oké, az első reménytelen lett volna. A második esetben viszont megbántam, hogy nem léptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!