Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerettem, de van párja. Mit tegyek?
"a barátnője egy igazán zavaró tényező."
Csak te szeretnéd a dolgot, hagyd őket békén.
Pattanj le róla, ha foglalt, nem adta semmi jelét, hogy más kéne neki.
Külsőre egy kapcsolatban lévő férfinek is bejöhet más, de ez nem azt jelenti, hogy le akarja váltani az otthonit.
Hagyd békén!
Neked se tetszene ha a pasidra nyomulnanak rá.
Meg tudod mondani hogy mit szeretsz benne?
Nem lehet hogy csak vonz mert elérhetetlen?
Szerintem ha még soha nem éreztél ilyet az elég erős dolog, hogy ne menj el e mellett csak úgy. Adj rá lehetőséget, hogy kiderüljön, hogy van e itt valami. És ez nem könnyű pont, mert neki ott a kapcsolata szóval szerintem ez épp arra ok, hogy valahogy közöld mi van, mert lehet amúgy ő nem mer lépni, mert ha azt gondolja, hogy neked ez nem egy erős valami, akkor nem akarna belerángatni. Szóval ezt nem lehet biztonságosan és szabályosan csinálni.
Annyi, hogy ha neki nem ez van, akkor utána nem lesztek barátok így már, de szerintem ez nem is lenne jó nektek tartósan ami most van. Valahogy dűlőre kell vinni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!