Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már úgy,hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy,hogy egy teljesen idegen emberbe szinte beleszeretnétek a képei alapján?

Figyelt kérdés
37F vagyok,volt már tapasztalatom bőven,úgyérzem vagyok már annyira jó emberismerő,hogy egy lányba a facebook képei alapján erős vonzódást érzek irányába(235 kép 10 év alatt és rengeteg bejegyzés).Ennyi kép és bejegyzés már szerintem lehet képet alkotni valakiről.Mi a véleményetek?
2020. okt. 4. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Ne bízd el magad, manapság a retus meg filter után kitudja hogy néz ki a valóságban. Lehet ha elhívnád egy randira, fel sem ismernéd az utcán. :D
2020. okt. 4. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tini katrgória.
2020. okt. 4. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az csak egy kirakat. Azért 37 évesen már ne élj álomvilágba.
2020. okt. 4. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
10 év alatt látszik melyik képe retusált melyik teljesen eredeti,szóval külsővel biztos nem lesz gond. Csak a külső,öltözködés,képek stílusa,bejegyzések alapján következtetek bizonyos lelki stílusra...csak az ne csaljon.
2020. okt. 4. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vonzódásnak hívják, a szerelem teljesen más. Ha pl egy ilyen ismeretlen nő êlőben 2x beszólna neked, rögtön elmúlna a nagy szerelem.
2020. okt. 4. 20:39
 6/8 pörölycápa ***** válasza:
100%
Facebookra az ember a legjobb pillanatait, eredmenyeit teszi ki, nem feltetlen a szemelyiseget. En aktivan hasznalok kozossegi mediat, de ebbol nem igazan derul ki a szemelyiseget. Max a hobbijaim, bar az sem mind. De pl. kepeken gyakran vagyok tarsasagban, akar tarsasag kozeppontjaban, mert tancot tanitok es a csoportommal fellepek. De ennek ellenere kifejezetten introvertalt vagyok, nem szeretek tarsasagban lenni. Egyszeruen kepek alapjan nem feltetlen lehet sokat levonni a szemelyisegbol, azok csak mozaik darabok, de nincs ott a korites, a hatter, es nincsenek ott a hetkoznapi vagy esetleg rossz pillanatok.
2020. okt. 4. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöd akit tényleg ismersz? Ő olyan a facebookon, mint a való életben? Szinte biztosan nem.
2020. okt. 5. 04:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első benyomás kevés a pontos megítéléséhez.
2020. okt. 12. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!