Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ahhoz, hogy egy 44 éves nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz, hogy egy 44 éves nő hasonlóan nézzen ki, jó genetika szükséges?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 7. 16:16
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Nem kell, hogy tininek nézzen ki. Az kell, hogy fiatalos legyen, mert én is az vagyok.

Az ázsiai nők vonásai alapból bejönnek. Szerintem a szép ázsiai nők és a szép európai nők közül egyértelműen előbbiek viszik a pálmát.

Persze van kivétel, pl. Palvin Barbi gyönyörű nő, aki kiemelkedik a szép európai nők közül is, de ez ritka.

2022. jan. 7. 20:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor hajrá, irány egy ázsiai társkereső.
2022. jan. 8. 04:34
 23/25 A kérdező kommentje:

Majd kimegyek Ázsába, úgyis japanológiát akarok tanulni. :-)

Ott biztos találok egy kedves lányt angol, illetbe japán nyelvtudással.

2022. jan. 8. 14:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

1. az egy tiktok trend, hogy emberek hazudnak a korukról a nézettségért, pl. hogy sokkoljanak azzal, hogy 45-nek hazudják magukat, pedig valójában 28 évesek.

2. a tiktok alapból felrak rád egy kikapcsolhatatlan arcsimító filtert, amitől az én 30 éves másnapos fejem is 20 éves cicababának néz ki, szóval aligha tudod megállapiítani ott, hogy ki hány éves igazából.

Szóval óvatosan alapozd a világról alkotott képed ezekre a videókra.

2022. jan. 8. 21:36
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 2 percbe telt megtalálni az amúgyis egyértelmű kamuzás bizonyítékát: ugyanez a csaj októberben még "33 éves" volt:

[link]

2022. jan. 8. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!