Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Allandoan rajta jar az eszem honapokkal kesobb is. Mit tudnek tenni?
Nyaron megismertem egy fiut. Teljesen eg es fold, de annyira jok voltunk egyutt…
Viszont tudom, hogy en rontottam el. Nem alltam keszen. Gyaszoltam/ok. Viszont azota sikerult osszekapnom magam, a boromben is jobban erzem magam, mint valaha.
Allandoan o jar az eszembe, de tenyleg, baratoknak is minden heten legalabb 1x szovahozom, hogy hianyzik, nem tudok mit tenni.
Ma vele almodtam, a munkahelyem ele jott ertem, es amikor meglattam hihetetlen boldog voltam. Mar o sem igy nezett ki, ahogy nyaron, teljesen megvaltozott de nem erdekelt, a nyakaba ugrottam.
Nemtudom miert kotodom hozza ennyire, egyebkent masokkal sokkal szebb s jobb pillanatokat eltem meg.
"Teljesen eg es fold, de annyira jok voltunk egyutt"
Majd jön valaki más. Ég és föld nem biztos, hogy az igazi jó párosítás. Talán azért sem működött.
Ismerkedem valakivel egyébként (nevezzük A-nak), aki hasonló kaliberű, mint ő (nevezzük J-nek) és vannak dolgok, amivel Isten jobban megáldta, ergo úgy gondolom "magasabban helyezkedik el a szinteken". Ha A-val vsgyok, egyébként nem gondolok rá, megélem a pillanatokat, és jól érzem magam. De ha egyedül vagyok, sokkal többet gondolok J-re.
(A-t sem kell félteni, ő is küzd a démonjaival, látom S érzem rajta.)
Mert könnyen bele lehet kavarodni, ha csak azt használom két személyre, hogy Ő.
Egyértelműen akiről a kérdésem is szól, hisz ki sem tudom törölni őt a gondolataimból.
Ő - Ő
Minek a többi személy és betű?
Már másra is gondolsz!
Szolt neked előre hogy; -Nana, ha egyszer meg keresnél akkor már biztos nem les semmi.-
Szerintem ha ennyire feszít a dolog akkor beszélj vele. Lehet bárhogy, számodra megfelelő ha tölt veled időt és az is hasznos ha elutasít. Úgy gondolom hogy itt a folyamatosan lebegő kérdés és a mi van ha érzés az ami igazán fájdalmat okoz. Próbáld meg keresni a társaságát, nem kell egyből lerohanni mindennel, csak hogy az utóbbi időben többször eszedbe jutott nincs e kedve beszélni.
Aztán pedig menj el vele és ezt az egészed vagy éld meg, vagy gyászold meg és szabadulj meg a nyomortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!