Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam a megtörtént és úgymond megbánt dolgokon, hogy ne őröljem magam hónapokkal, évekkel is utána?
Ezekkel a gondolatokkal és a hozzájuk fűződő érzésekkel dolgod van, szóval csak úgy tudok őket lecsillapítani, ha szembenézel velük. Átgondolod, átformálod, megszelidíted, átkeretezed, értelmet, pozitívumot keresel benne.
Miért ne engedhetnél meg magadnak hibákat (már ha ez az volt)? Ha nincs más lehetőség, akkor fogadd el, hogy ez ennyi volt. Tereld el a gondolataidat olyan tevékenységekkel, amiben örömöd leled. Gyászold meg, engedd el. Egy nő nem attól értékes, hogy csak egy vagy két férfinak teszi szét a lábát, már nem a középkorban élünk. Úgy érzed, hogy ez nem te vagy és most összeomlott a magadról felépített kép? Na bummm. Hát ez is te vagy és akkor mi van? Kinek ártottál vele? A fiú úgy érezheti, hogy kihasználtad, de hisz ő is kapott valamit. Vagy bánt, hogy ez a kapcsolat tönkrement? Olyan nem lesz, mint előtte, az biztos. De ez nem csak rajtad múlik. Ha ez itt megtörik, ennyit tanulhattatok egymástól és magatokról. Ezt kell értékelni. A többivel nem foglalkozni. Ugyanazokat az önmarcangoló gondolatokat ismételgetni semmi értelme nincs.
Én nem töröltem őt sehonnan, mi előtte rengeteget beszéltünk facebookon és persze telefonon. Eleinte folyton csak azt néztem,hogy mikor volt online és mikor nem. Ebből is következtetve,hogy volt-e valahol.. Nagyon rossz volt. De ezt pár hétig kell kibírni ezt a fájdalmat és önmarcangolást utána el fog múlni.
Azért nem töröltem,mert nem akartam,hogy úgy érezze nekem annyira fontos volt ,ilyen egoista hülyeség. De ha neked úgy jobb akkor töröld. Bár akkor tudni fogja,hogy te nagyon megsértődtél rá.
Mi azóta (1 éve történt) nagyon keveset beszéltünk,ha rám írt már nem úgy mint azelőtt. Társaságban is került messziről. Nagyon furcsa volt és rossz,hogy elveszítettem a legjobb haverom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!