Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legszebb, legkülönlegesebb szerelmi történeted?
Megismerkedtünk már túl voltunk 2 randin, közben voltam nőgyógyásznál és találtak nálam valamit... Teljesen el keseredtem, az orvos azt mondta hogy 6-12hónapig egyáltalán ne éljek némi életet. Meg nem volt köztünk semmi olyan, ezért elmondtam neki hogy ezek a tények, nem szeretném semmiben sem feltartani mert ez a dolog elhúzódhat. Ő erre csak a annyit mondott: melletted szeretnék lenni, és állok elébe bármi is lesz.
Ennek 16éve, ő életem szerelme.
Én rákos vagyok. Itt többen is írták, hogy elválnának, stb. Bár remélem azért nem az itteni emberek véleménye a reprezentatív. Én próbálok azért pozitív maradni, hogy a legtöbb ember igencsak elkeseredne, és megtenne mindent a szerelméért, és még a halálos ágyán is fogná a kezét. Nálunk sajnos többen rákban haltak meg, és kitartottak egymás mellett.
Szóval én már túl vagyok rajta, és a férjem igazán nagyon jól viselte. A gyerekeket teljesen egyedül rendezte, főzött, hozta nekem az ebédet a kórházba. A szobatársaim teljesen meg voltak hatódva, amikor felhívott, hogy mit ennél, megfőzte, és behozta. A 80 éves szobatársamhoz meg bejött a férje:
-Jó lenne már, ha hazajönnél, mert nincs aki megfőzzön.
Nénike meg közölte vele, hogy nálunk a férjem főz, nemcsak magának, és a gyerekeknek, de még a beteg feleségének is. A bácsi szerintem azóta is utál engem.
Elmesélném én is a történetem, bár félig vidám.
Egy chaten 2020 nyár végén/ősz elején egy srácot. Ő az egyik admin azon a chaten. Nagyon kedves volt. Ő volt az első pasi, aki kimondta, hogy szép vagyok. Elkezdtünk beszélgetni. Kezdett bejönni, amikor kijelentette, hogy másba szerelmes. Szintén chates csajszi. Végül ez a csaj lekoptatta.
Kérdeztem, hogy majd mit szeretne ettől a dologtól. Azt mondta szex legyen egyenlőre, de nem zárkózik el a komoly kapcsolattól se. Szexeltünk, csak közbe voltak olyan jelzései, hogy komolynak is hihettem volna. Voltak gyanús dolgai, kérdezgettem, hogy van-e valakije, mert, ha igen, vagy alakul bárkivel, akkor félreállok. Nincs senkije.
1 hónapja kiderült, hogy egy szintén chates csaj a barátnője. Nem tudom megfogalmazni, amit éreztem, amikor kiderült. De emberbe ekkorát nem csalódtam... Társkeresőkön is fent volt mellettünk is.
1 év 4 hónapig tartott...
Sajnálom, mert vele jól éreztem magam, közbe ő qrta át a fejem.
Kezdtem érezni íránta, amikor kiderültek a disznóságai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!