Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt külsőre a "legkülönlegesebben" kinéző párod?
Értem ez alatt, hogy milyen kevésbé hétköznapi dolog volt rajta, ami akár vonzott is. Pl tetkó, merészebb hajvágás/festés, valami anyajegy, szépséghiba, különleges szemszín.
Én pl 180 magas vagyok, vörös hajjal, nagyon hosszú lábakkal, eléggé filigrán, de izmos alkat. Nehezen találok párt, mert "speciális kinézetem van".
Nyelvpiercing, rommàvarva, melltetkó, .........
De nekem mindenkiben volt valami különleges egyèbkènt is , külső , belső , èlettörtènet
Valahogy mindig különleges emberekkel hozott össze a sors - de szerintem másnál is így van
Ffi
Nekem yen palvin barbi szerű csajom volt, akkor nem volt hétköznapi 🤔
A màsik, akit említenék, egy szépszàl, kampósorrú cigànylàny, 1.80as magassàggal, 60kilóval. Se segg, se mell, de szerettem 🤫😅
1 éve futottam bele egy lányba, vagy inkább ő csípett engem fel.
elég alacsony csaj volt, kb 160, kicsit duci is és rózsaszínre festett haja volt...
viszont minden egyes átlagtól eltérő szexuális furcsaságomat nemcsak, hogy érdekesnek találta és mindet teljesítette, hanem örömmel vette és ő is elmondta és bemutatta az őt izgató dolgokat.
klassz pár hónap volt.
csak..mivel felszínes bolond vagyok ezért b nőnek igazán szép lányt tudok elképzelni magam mellé.
eddig mindig szép, jó illatú nőim voltak.
az hogy szexuálisan kielégíti a perverzióimat, az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!