Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az embernek zűrös múltja van, jobb inkább hallgatni róla a párja előtt?
Mindenki az őszinteséggel jön, noha az emberek nem tudják értékelni az őszinteséget. És nyomásban tartják az embereket, mert jönnek az olyan esztelen dolgokkal, hogy mindent meg kell beszélni, stb.
Az én véleményem az, hogy a párunk nem a pszichológusunk. Az emberek is torzan látják önmagukat, mert megértőbbnek, liberálisabbnak látják magukat, mint amilyenek valójában. Aztán talán maguk is csodálkoznak, ha felháborodnak az új információkon.
Ha egy nő egyetemista korában prostituált volt, vagy egy férfi Gigolo (=nők fizettek neki a szexért), mi köze hozzá a párjának? Úgyis az lenne belőle bizonyos esetekben, hogy felháborodik. Vagy, ami még rosszabb, elkezd irigykedni, mert neki kevés szexuális partnere volt.
Ha én elkövetettem valamit, amit már lezártam, mi köze hozzá a páromnak? Több esetben jobb az ilyenekről hallgatni. Akinek nyugodt élete volt, úgy sem igazán érti meg, hogy a másik min ment keresztül.

Én biztos nem tudnék olyan kapcsolatban élni, ahol ilyen titkok vannak. Egy idő után úgyis kiderül, mert az emberek elkezdik megismerni egymás múltját, ki mit dolgozott, milyen tapasztalatai vannak.
Persze, a világ a kegyes hazugságokra épül, de ez azért egy elég nagy dolog. Vagy akkor az is tök oké, ha valaki gyilkos, pedofil erőszakoló, esetleg maffiózó volt? Te szívesen engednél az ágyadba egy olyan embert, aki az elő párját megfojtotta?
Vannak kis ferdítések, amik kellenek ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Az, ha valaki ilyen szintű dolgot nem mond el, inkább már átverés. Mindenkinek joga van tudni, hogy egy volt prostival fekszik össze. Nyilván, hogy így sokan elutasítják. Ezt vállalja az ember, mikor úgy dönt, hogy egy ilyen keményen stigmatizált szakmát űz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!