Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, akik már kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik már kapcsolatban vannak! Kerestètek a társatokat vagy jött magától?

Figyelt kérdés
Sokat gondoltatok rá /tettétek érte, hogy megtaláljátok a társatokat? Vagy váratlanul jött? Hogyan történt?
2022. jan. 2. 10:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Amikor keresek nem találok.

Ha ráirok valakire lekezelő lesz.

Hosszu távu normalis kapcsolatom eddig nem volt olyan, hogy én választhattam volna. Mindig azt kell elfogadnom amit dob a gép, vagy elutasitani.

De olyan hogy konkretan nekem ha kiszemeltem van, vagx konkretan nyitok addig ennek értelme, soha nem volt.

Mindig aki udvarol, tesz értem, akar engem, abbol tudok csak választani

2022. jan. 2. 10:51
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Olyan szinten jött váratlanul, hogy én amúgy kapcsolatban voltam (azért a kapcsolatért amúgy tettem, hogy legyen, de nem volt az igazi egyébként), szóval éppen pont nem gondoltam a párkeresésre. Egyszer csak találkoztunk egy közös ismerősön keresztül, és így megcsapott a villám és bumm. Szerencsére kölcsönös volt az érzés, így most már 8 éve közösen éljük a mindennapokat, házasokként, gyerekkel, boldogan.
2022. jan. 2. 10:52
 3/21 A kérdező kommentje:
#2 😍
2022. jan. 2. 10:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tettem, hogy odafigyeltem a környezetemben lévő férfiakra a hétköznapi életem során, de nem tettem semmi különösebb "intézkedést". Egy darabig nem volt senki, akit potenciális partnernek láttam volna, aztán megismertem az (akkor még) leendő páromat. A körülmények miatt nála sem nyomultam, de a gondolat már bennem volt, hogy vele jó lenne együtt lenni. Aztán kicsit több, mint egy évvel később, a megfelelő körülmények között már nem titkoltam a dolgot, és azóta is együtt vagyunk.
2022. jan. 2. 10:59
 5/21 anonim ***** válasza:
69%

A mostani barátommal mákom is volt. Mert sacc 10 év után felhivtam egy gyerekkori barátom es pont nem volt nője es azonnal ráért velem jonni bulizni es azonnal ossze is jöttünk, lassan eljegyzés.

Mindezt ugy, hogy társat kerestem es nincs. Es már kínomban vettem fel kapcsolatokat a multambol. Olyanokkal akikkel nem is akartam mert lezártam örökre. Drogosak meg stb voltak. Mákom van csak azzal is, hogy nagyjábol megkomolyodott azota.

Az exeket is sorolhatnám.

Első barátomat masik suliba* belogtunk ugy ismertem meg.(2 év aztán elkoltoztek a szüleivel)17 voltam

2.baratomat nagyon néztem egy diszkoban, mert hasonlitott az elsore es azt hittem ő az, erre meg azt hitte a srac hogy tetszem neki odajott udvarulni(4 éves kapcsolat lett)23 voltam

3.barátomat nyáron egy strandon ismertem meg de mivel nyaralas volt masik varosban igy hamar kifújt(3 honap)igy el kellett válnunk- azota családja van

4. Barátom már a gyerekkorbol a másik sulibol másik srác( megint 4 év )

5.volt netrol egy kapcsolatom ugy, hogy gyerekkorbol a tesojaval jartam suliba, szoval még ő is ismerős volt es nem csupán egy netes vadidegen.

A srácok között aktivan tarskeresoztem es kerestem az életben is vkit, próbálkoztam stb, teljesen értelmetlenul.

Minden egyes esetben kizárolag akkor lesz kapcsolatom HA A SRÁC AKARJA. Es abba belemegyek.

Olyan hogy en akartam volna vkit, soha az életben nem volt.

2022. jan. 2. 11:01
 6/21 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen váratlanul jött. Exemmel mentem koncertre és ott talalkoztam a (azóta már) férjemmel. Hónapokig csak barátként beszélgettünk, aztán miután vége lett az exemmel, találkoztunk. Szerelem, házasság lett belőle. Ennek már 11 éve.🥰
2022. jan. 2. 11:03
 7/21 A kérdező kommentje:
Úristen de jó. Írjatok még 😍
2022. jan. 2. 11:07
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Én társkeresőztem, vagyis jó pár randim volt. Lett egy srác (akivel ma már az esküvőnket tervezzük) nem is igazán volt az esetem, de elhívott randizni vacsora meg minden, szuper szálloda. Beszélgettünk és akkor mondta, hogy épp egy olyan kapcsolatban van amiből már nagyon szeretne kilépni, de sajnálja a lányt, egyéb okok miatt. Szóval randiztunk meg minden és a csaj messengeren zaklatott, hogy mit képzelek stb. Szóval meg mondtam páromnak, hogy pakoljon. Azóta is együtt vagyunk vagy is 4 éve.
2022. jan. 2. 11:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Jött magától
2022. jan. 2. 11:35
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
De jó, hogy mindenki függetlenül vagy függetlennel jött össze. :D Ja nem. Lesz mit mesélni, romantikus.
2022. jan. 2. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!