Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik már kapcsolatban vannak! Kerestètek a társatokat vagy jött magától?
Amikor keresek nem találok.
Ha ráirok valakire lekezelő lesz.
Hosszu távu normalis kapcsolatom eddig nem volt olyan, hogy én választhattam volna. Mindig azt kell elfogadnom amit dob a gép, vagy elutasitani.
De olyan hogy konkretan nekem ha kiszemeltem van, vagx konkretan nyitok addig ennek értelme, soha nem volt.
Mindig aki udvarol, tesz értem, akar engem, abbol tudok csak választani
A mostani barátommal mákom is volt. Mert sacc 10 év után felhivtam egy gyerekkori barátom es pont nem volt nője es azonnal ráért velem jonni bulizni es azonnal ossze is jöttünk, lassan eljegyzés.
Mindezt ugy, hogy társat kerestem es nincs. Es már kínomban vettem fel kapcsolatokat a multambol. Olyanokkal akikkel nem is akartam mert lezártam örökre. Drogosak meg stb voltak. Mákom van csak azzal is, hogy nagyjábol megkomolyodott azota.
Az exeket is sorolhatnám.
Első barátomat masik suliba* belogtunk ugy ismertem meg.(2 év aztán elkoltoztek a szüleivel)17 voltam
2.baratomat nagyon néztem egy diszkoban, mert hasonlitott az elsore es azt hittem ő az, erre meg azt hitte a srac hogy tetszem neki odajott udvarulni(4 éves kapcsolat lett)23 voltam
3.barátomat nyáron egy strandon ismertem meg de mivel nyaralas volt masik varosban igy hamar kifújt(3 honap)igy el kellett válnunk- azota családja van
4. Barátom már a gyerekkorbol a másik sulibol másik srác( megint 4 év )
5.volt netrol egy kapcsolatom ugy, hogy gyerekkorbol a tesojaval jartam suliba, szoval még ő is ismerős volt es nem csupán egy netes vadidegen.
A srácok között aktivan tarskeresoztem es kerestem az életben is vkit, próbálkoztam stb, teljesen értelmetlenul.
Minden egyes esetben kizárolag akkor lesz kapcsolatom HA A SRÁC AKARJA. Es abba belemegyek.
Olyan hogy en akartam volna vkit, soha az életben nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!