Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan bele szeretsz valakibe a szex földöntúli de nem lehettek egymáséi . Fel lehet ezt valaha is dolgozni ? Akinek sikerült hogyan tudta ?
Sziasztok! 4 éve vagyok házas van egy 4 éves kisfiam. Átlagos normál életünk van , egyszer fenn egyszer lenn de mondhatni normál. Idén nyáron megismerkedtem egy külföldi férfival egy szórakozóhelyen és úgy magával ragadott az egész , hogy első éjjel szexeltünk , ott megszűnt a világ.
Semmi név csere meg hasonlók mentem a dolgomra de nem tudtam kiverni a fejemből . Egy hét után véletlenül össze futottunk az utcán mert be akartam vonzani és sikerült is , tudatosan és szembe jött velem a kihalt utcán hajnalban . Kis beszélgetés és szex megint . Utána titokban találkozgattunk havi 1-2 alkalommal majd elköltözött a fővárosba mert doktornak tanul .
Meglátogattam a fővárosban és mondta van egy ajándéka számomra . Egy bélyeg volt . Elfeleztük és vmi nagyon spirituális egybe forrás alakult ki lelek legmélyebb bugyraiban. A szex vmi földöntúli élmény volt , leírhatatlan bár vele mindig az , de most a legjobb szex felszorozva 1 millióval . Szóval nem semmi dolgok történtek … azt hiszem soha el nem felejtem … mindig kísérteni fog mint egy szellem ez az egesz dolog . Túl magas lett a mérce … fogalmam sincs hogyan tudnám ezt feldolgozni vagy lehet e . Titokban kell tartanom egyrészt mindenki előtt , másrészt szerintem szegény srác sem tudja , hogy ennyire oda vagyok érte el sem merem mondani mert nem vagyok abban a helyzetben hisz fogalmam sincs mit érez irántam és megkérdezni sem merem , nem akarom elrontani az egészet azzal hogy érzelmekről beszélek vele , hisz én házas vagyok mégis mi a faszt akarok ? Igazából csak hálás vagyok istennek hogy az utamba sodorta de felek hosszútávon tönkre megyek ebbe.
Napi Daniel(le) Steel 😆
Helyedbe nem nagyon nyomnàm itt a szart, IP és email tárolt azonosítók stb hàzkutatàs után könnyen a kóterból folytathatod a kis novellàdat
Azt hiszem nem mondhatom el hogy nem éltem ki magam . Kb 70 partnerem volt eddig és drogos sem vagyok , egyedül a cigire vagyok rafüggve. Az egyéb dolgokat évente átlagosan 4x ha csinálom .
Engem nem zavar ha a szeretőm mellettem mással is csinálja nem a tulajdonom azt csinál amihez kedve van . Igazából inkább azon vacillálok én zárjam le vagy hagyjam hogy ő engem . Azt mondjak a csúcson kell abba hagyni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!