Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennek vége, igaz? NEM ENGEM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek vége, igaz? NEM ENGEM SZERET!!

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy férfibe, elvileg ő is, már 2 éve. Kimondva soha nem lett, de sok jel utalt rá ez alatt a 2 év alatt, hogy ő is szeret. Én pedig mérhetetlenül beleszerettem. 40 évesen vagyok ilyen h.ü.ly.e!!! Mert közben ennek a férfinak végig volt egy állandó barátnője. Nincs család, nem feleség, gyereke sincs senkitől. Egy élettársról van szó. Tudtam, hogy kikacsingat, de elvileg biztosra akart menni, a nyugalmat és az állandóságot szereti. Meg elvileg engem. ELVILEG!!

De most, karácsonykor, ami a 2 éves "évfordulónk", megírta nekem, hogy milyen jól elvannak "kettecskén" a párjával, és mindent többes számban írt, amit nem szokott. Mostmár párom így-párom úgy. Amúgy nekem hogy telik a karácsony... erre nem tudtam mást írni, hogy sz.a.r.u.l, szia. Azóta nem keresett. Elvannak a párjával biztosan. Ennek vége, jól gondolom??? Itt a vége, adjam fel???

2021. dec. 27. 18:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tud tiltani, bizonyos okok miatt. De én nem zaklatom. Viszont sokan mondják még ennek ellenére is a környezetemben, hogy engem szeret. De miért??? Ez már innentől irracionális!!!
2021. dec. 27. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

"De miért??? Ez már innentől irracionális!!"

Igen, az, úgyhogy jobban jársz, ha a józan eszedre hallgatsz, és nem azt nézed, hogy mit mondanak mások, vagy történetesen mit mond a pasi, hanem arra, hogy MIT TESZ.

2021. dec. 27. 20:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Most is ő írt, nem zaklattam a karácsony alatt sem. Egy szót sem írtam.

Szokás volt, hogy néha én is ráírok amúgy, de mostmár 0, azaz nulla darab szó fog kimenni tőlem. Nulltolerancia. És fuldokló sírás.

2021. dec. 27. 20:58
 14/20 anonim ***** válasza:
62%

Ha majd túl leszel a nehezén, szerintem hallgasd meg Dora Gyula összes videóját a Youtube-on.

Életem legjobb párkapcsolati, és általában véve férfiakkal kapcsolatos tanácsait tőle kaptam.

https://www.youtube.com/results?search_query=dora+gyula+hogy..

2021. dec. 27. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

13-as Mennyivel vagy előrébb, hogy rád írt? Ettől függetlenül az élettársa mellé fekszik le minden nap. Nem beszélve arról, hogy vele szexel.

Biztos kedves lány vagy, de csak unatkozás ellen tart.

2021. dec. 27. 21:28
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

OFF (elnézést érte)

Hát, eddig fogalmam nem volt róla, ki ez a Dora Gyula, (most belehallgattam/néztem, bár ne tettem volna) de aki fél percig is képes komolyan venni, nopláne benyelni ezt a sufnipszichológiát, némi szexizmussal bekeverve, az meg is érdemli a sorsát, meg mindazt a rengeteg kapufát, amit ezen tanácsok mentén majd a jövőben maga ellen.

Uramjézus, hát sosincs a gödörnek feneke?

2021. dec. 27. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Jav.:"maga ellen elkövet"- ett volna helyesen.
2021. dec. 27. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:

16

Ha neked ez a véleményed, pár perc után, ne hallgasd.

Van pár ezer pozitív visszajelzése sikersztorikkal olyan nőktől, akiknek hasznosak voltak a tanácsai és a tanfolyamai, amiket a feleségével tart.

Nekem se "kapufa" lett belőle, hanem egy sokkal mélyebb megértés a férfiak működéséről, jobb férfi-női kommunikáció az élet minden területén, és legfőképpen életem legcsodálatosabb párkapcsolata, olyan férfival, akit minden téren felülmúlja azt, amit legszebb álmaimban, legoptimistább pillanataimban remélni tudtam egy férfitól és egy párkapcsolattól.

És végül is igazad van, tényleg úgy gondolom, hogy "megérdemlem a sorsomat", ahogy írtad.

2021. dec. 27. 23:40
 19/20 anonim ***** válasza:
75%

"...elvileg ő is [szerelmes belém], már 2 éve."

Elnézést kérek, hogy nyers leszek. De ha valaki 2 évig más nőt kefél melletted, 2 évig mindig hozzá megy haza, akkor mégis mi a fenéből hitted, hogy szerelmes beléd?!

Mert azt mondta? 40 évesen illene tudni, hogy van az a típus, aki egy kis kalandért még azt is bekamuzza, hogy ő a japán császár és csak veled akar 25 trónörököst nemzeni... Nem a szavak, hanem a tettek beszélnek. Amúgy nyugi, SOSE volt szerelmes beléd.

2021. dec. 27. 23:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szépen elhitetted magaddal, hogy több vagy, mint kapcarongy. Pedig ennek a pasinak csak ennyi vagy, sajnálom!
2021. dec. 28. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!